Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz, ha egy lány szólít le...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha egy lány szólít le egy srácot? 😅

Figyelt kérdés

Szóval a helyzet, már többször láttam és hát na azért úgy bejön😌

Igaz azt se tudom, hogy van e barátnője vagy ilyesmi, de máshogy amúgy se tudnám meg. Már nézett a szemembe is és azért elég szép barna szemei vannak 😼

Ilyenkor hogy kell kezdeményezni egy beszélgetést? Mégis, hogy kéne leszólítanom? 😅

A válaszokat előre is köszönöm!

2020. nov. 27. 02:16
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
83%
Nem az.
2020. nov. 27. 02:38
 2/18 anonim ***** válasza:
84%
Nem, nem az.
2020. nov. 27. 02:44
 3/18 anonim ***** válasza:
45%
Csak akkor gáz ha nem az az első mondatod, hogy: Le akarlak szopni!Most!
2020. nov. 27. 04:11
 4/18 anonim ***** válasza:
79%
Nem gáz. :) Amúgy is megváltoztak egy kicsit a “szerepkörök”, már nem a 19. században élünk. Létezik olyan is, hogy az apa megy GYES-re, vagy a nő csinál pl. fodrászvállalkozást, kvázi ő a családfő. Nem gáz abszolút, de persze ne legyen azért egy tejbepapi az a srác. 22/F
2020. nov. 27. 04:19
 5/18 anonim ***** válasza:
84%
Nem, én rengetegszer csináltam. Plusz jó kommunikációs tréning. A srácnak meg ad egy kis önbizalmat 😁
2020. nov. 27. 06:12
 6/18 anonim ***** válasza:
57%
Ha mást szólítasz lakkor nagyon gáz, ha engem akkor semmi gond! Természetesen.
2020. nov. 27. 07:15
 7/18 anonim válasza:
71%
Nem gáz.
2020. nov. 27. 08:58
 8/18 anonim ***** válasza:
77%
Nyugodtan szólítsd le, semmi ciki nincs benne. És nem kell sokat gondolkodni rajta, ahogy adja a helyzet. Ha nincs jobb ötleted, azt is mondhatod, hogy régóta le akarod szólítani, csak még most sem tudod, mit mondj. Ezen valószínűleg nevetne egyet, aztán máris oldottabban lehet folytatni. Kérdeznék inkább ezután, pl. hogy hova jár suliba, vagy valamit, ami nem egyértelmű.
2020. nov. 27. 08:59
 9/18 anonim ***** válasza:
80%
nem
2020. nov. 27. 09:29
 10/18 anonim ***** válasza:
24%
Ne őt szólísd le, én sokkal jobb pali vagyok és barna szemem van
2020. nov. 27. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!