Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szólít meg egy lány sem?
Én nem merek kezdeményzni,mert önbizalomhiányos vagyok.
Nem az van hogyha tetszem egy lánynak akkor ő ismegszólíthat?
Vagy ezekszerint nem is tetszem senkinek?
Mert vonaton és a metrón nem veszem észre hogy néznének a lányok.:(
Máshova meg nem járok,csak biciklizni,de ott kb mindenki nèz a versenyruha miatt...így nem tudom kiszűrni.
17/f
Az első három válaszoló nem teljesen érti a kérdést.
A kérdező azt is mondta hogy "Mert vonaton és a metrón nem veszem észre hogy néznének a lányok.:("
Ahhoz nem kell kezdeményezni a lánynak hogy megnézzenek.
A lány is kezdeményez,egyértelmű jeleket ad le ha tetszel neki,pl:szapora pislogás,kacsintás,ajak harapdálás,huncut mosoly,szemezés stb...
Ha ezeket a jeleket nem veszed észre akkor vagy van valakije,vagy nem tetszel,vagy éppen nem nézett rád.
De az utóbbi ritka,hisz aki csak néz és nem lát,az már alapból nem valami jó portéka.
Kérdező!
Pontosan ugyanez a helyzet velem is. Csak én nem biciklizek hanem motorozok :D Én is egy ideig hasonlóan voltam. Figyelj, személyes tanácsom: Neked kell a lányt megszólítanod!! Lehet az elsővel nem fog összejönni. (Engem is elutasított az első csaj.) De ha neki is tetszeni fogsz viszonozni fogja! és utána már könnyen megy minden. Ha érdekled a lányt, a szemedbe néz és -ha nem is mindig- , de mosolyog.
Na, remélem segítettem :) Ja, és nehogy azt hidd hogy el vagy késve! Sok sikert!! 17/f
Nekem az nem fog menni. :(
A pénztáros lányon kívül soha nem beszélgettem még velem egykorú lánnyal... Az sem beszélgetés volt.
Azt sem tudom hogy kell bemutatkozni egy lánynak.
Ha lehetne rá lehetőség akkor sem mernék mert csúnya vagyok és nem jönnék be neki.
Pedig nagyon szeretnék barátnőt.:/
Hát pedig meg kell próbálnod! Nem hiszem hogy osztálytársnőid közül nem beszélgettél 1-2-vel sem. Például ha a biciklizés a hobbid, miért nem ismerkedsz ott lányokkal?
Pl. mondod neki : "Szia! Te hány éves korodban kezdtél versenyszerűen bringázni?" És ha kedvesen válaszol akkor pedig bemutatkozol, majd aztán ő is bemutatkozik. Utána ott a Facebook, és tudsz chatelgetni vele. Amúgy ha ez vigasztal, sok olyan embert ismerek akik nem egy Adoniszek. Nekik is van barátnőjük(és a lányok nem feltétlenül csúnyák)
Tehát fogadd meg a tanácsomat, tippemet. A nők többségét jobban érdekli a karakter, személyiség. Szólítsd meg, bátran beszélj vele!
Kedves előttem szóló fiúk!
Lehet,hogy velem van a baj, de én amikor tetszett egy gyerek megpróbáltam kezdeményezni.
(Ez nem feltétlenül jelenti azt,hogy ezt mindenkitől el kell várni, csak figyelmeztetek mindenkit,hogy igenis van ilyen!)
Csak várj egy kicsit, nem vagy elkésve, ezt semmiképp se próbáld meg elsietni,mert ha már tényleg úgy vagy vele,h: "magányos vagyok kell egy csaj végre" akkor nagyon rossz dolgok is elsülhetnek.
(Pl.Te töröd össze a lány szívét,vagy esetleg fordítva)
Annyira csúnya senki nem lehet,hogy egy árva embernek sem jön be egész életében! Aki bátor úgyis megtalálja az igazit.
Ha barátnőt szeretnél akkor ezt tanácsolom:
Osztálytársat semmiképp sem.
Ha a buszon felfigyelsz egy csinos lányra próbálj meg szemkontaktust létrehozni vele, azután már le lehet szűrni a "válaszát".
Mutasd önmagad, ne felejtsd el a legjobb részedet sem megmutatni :D
Remélem segíthettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!