Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ti milyen ajándékoknak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti milyen ajándékoknak örülnétek, amit barátnőtök adna? Mennyire tetszenek a személyes/egyedi ajándékok? Pl. a parfüm az nem túl semmilyen? 18L

Figyelt kérdés

2020. nov. 24. 22:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
63%
Én örülnék neki.
2020. nov. 25. 12:10
 12/13 anonim ***** válasza:
65%

Hát a parfüm az akkor jó ötlet, ha tudod, nagyjából milyet szeret.

Én például jobban szeretem a használható ajándékokat, amiket nem csak nézegetek, meg nem csak porosodnak az asztalon. Egy használható, de személyes ajándéknak pl. kifejezetten örülnék.

Szerintem legyen valamennyire egyedi. Ha esetleg mondott valami olyat, amit szeretne, akkor az jó ötlet lehet, akár egyedi formában (alapvető példa: ha tollat szeretne, akkor pl. belegravírozva a kezdőbetűtök (X+Y)).

A fogkefe kifejezetten jó ötlet, biztosan tetszeni fog neki, főleg, hogy nem egy szimpla fogkefe! :)

2020. nov. 25. 19:23
 13/13 anonim ***** válasza:
75%
Egy nyomtatott kép is megteszi.
2020. nov. 28. 08:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!