Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A K-Poppos fiúk mennyire...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A K-Poppos fiúk mennyire jönnek be a lányoknak?

Figyelt kérdés
(Elméleti kérdés) Természetesen hetero fiúkról van szó, az öltözködésükön se látszik. Csak szívesen hallgatnak koreai zenét, és tetszenek nekik a lány idolok.

2020. nov. 21. 11:39
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
48%

Ez igaz.

Szóval,a te monogrammod nem V.R. ?:)

2020. nov. 24. 19:54
 32/45 anonim ***** válasza:
84%

#21 én vagyok #18.

Amíg ez egészséges keretek között maradna, egyáltalán nem zavarna, mert én is megállapítom, hogy némelyik férfi idol mennyire jól néz ki😍😍

2020. nov. 24. 20:08
 33/45 anonim ***** válasza:
46%

hát igazából a női idolok kenterbe verik a férfiakat... na most a világ nagy része viszolyog ezektől az idol srácoktól melegnek hiszik őket mert tény nem férfiasak a viselkedésük is inkább aranyos kis fius míg az idol lányokat az egész világon szeretik csak csupa jókat gondolnak róluk de tényleg...

versenyezni meg nem is versenyezhetnek másokkal mert tényleg a legszebbek

2020. nov. 24. 20:17
 34/45 anonim ***** válasza:
44%
Páran írták, hogy rasszista aki utálja vagy legalábbis erre akart kilyukadni. Miért lenne az? Egyszerűen nem tetszik valakinek, mert az összkép undorító.
2020. nov. 24. 20:38
 35/45 A kérdező kommentje:
Nem V.R vagyok.
2020. nov. 24. 20:59
 36/45 anonim ***** válasza:
35%

34 na igen az a baj hogy sokan csak a csillogást látják de azt nem látják hogy az ázsiak nagy része nagyon undorito! persze itt sem más a helyzet azis tény minden ember egyformán undorito csak különböző formákban...

sajna én láttam az ázsiaiak árny oldalát de ettől függetlenül nagyon szeretem az ázsiai lányokat! meg az ázsiai kulturát és ételeket is (már a normális fajtából... ":D) meg az ázsiai lányokat nyami :P ":D

de ettől függetlenül neten fent van hogy egy amugy gyönyörű ázsiai lány denevért csotányokat pokokat wszik mintha mézes kalács lenne....!!!!

ráadásu ilyen 20 as korosztály!

https://www.youtube.com/watch?v=sh6CSmZDf0M

https://www.youtube.com/watch?v=Emh7heUQd0Q

https://www.youtube.com/watch?v=plk2umugT0Y

https://www.youtube.com/watch?v=YpF7_ypTESo

2020. nov. 25. 00:02
 37/45 anonim válasza:
76%

Megakadt a szemem ezen a kérdésen. Az eddigi válaszok alapján sokan álmodnak kpop-ot hallgató fiúbarátról, de nincs túl sok, és ha van is, nem igazán mondják el senkinek. Én is hallgatok, de nincs az a pénz amiért bármelyik ismerősömnek/barátomnak elmondanám... Sajnos mindenki melegnek nézne és kibeszélnének, pedig hetero vagyok. Szerintem ezzel mások is így vannak, és a társadalmi helyzetből kiindulva csak saját magunknak okoznánk bajt. Én fülessel tolom, nem sokat hallgatok és csak lánybandákat, nem vagyok azért megszállott, többnyire mást hallgatok, de néha jól esik hallgatni ezt a távolkeleti "műfajt". :D

LoL által hallgattam először ilyen zenét, de már az elején megfogott a zenék alapja, ami nagyon sok számnál hihetetlen jó, jópár nyugati DJ elleshetné ezeket tőlük. A lányok csinosak, a klipek pedig eleinte furcsák voltak, de látszik, hogy sokat dolgoznak rajta. :D Ismerettségi körből pedig van egy pár leány aki kpop-ot hallgat, de sajna még véletlen sem említhetem nekik, ki kell bírni...

Fiúbandák stílusa pedig már számomra is túlzás, habár azoknak is remek alapja van szerintem. Ettől függetlenül semmi bajom nincs velük. Mindenki azt hallgat amit szeretne, de sajnos ezt nem mindenki gondolja így, és megy az ítélkezés. Ez van, ezt kell szeretni... Nem szoktam írogatni ilyen kérdések alá, de ezt most jó volt így kiönteni magamból. :D

Bocsi, hogy szar az értékelésem, csak régen sok hülyeséget írogattam válaszoknak :D (nem vagyok benne biztos, hogy az új gyk felület mutatja egyáltalán)

20F

2020. nov. 25. 02:21
 38/45 anonim ***** válasza:
32%

37 az a baj hohy a lanyba dalban nincs semmi féle homoszexualitás! Ellenben a fiúkkal!

És ítélkezés... szerintem minden joga meg van mindenkinek hogy itelkezzenegalanbis el mondja véleményét ettől függetlenül mindenki csinálhat amit akar ez így megy

Mindneki csinálhat amit akar = mindneki mondhat amit akar!

Ellenben én ugy veszem észre

Mindneki csinálhat amit akar > mindenki mondhat amit akar!

2020. nov. 25. 14:42
 39/45 A kérdező kommentje:
#37 Én ismerek néhány fiú kpoppert, heterot is, sőt idősebbeket is. Én majdnem 18 éves voltam amikor rajongó lettem, de eddig senki sem nézett még melegnek. Tudom hogy az LGBTQ felülreprezentált a műfajban, azonban létezünk még akik a lányokat szeretik.
2020. nov. 25. 21:27
 40/45 anonim ***** válasza:
86%

Persze. Nekem is tetszenek a lány idolok ;)

L/Bi

Nem kérek privátban üzenetet.

2020. dec. 7. 16:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!