Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A K-Poppos fiúk mennyire...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A K-Poppos fiúk mennyire jönnek be a lányoknak?

Figyelt kérdés
(Elméleti kérdés) Természetesen hetero fiúkról van szó, az öltözködésükön se látszik. Csak szívesen hallgatnak koreai zenét, és tetszenek nekik a lány idolok.

2020. nov. 21. 11:39
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
100%

Mármint értitek :Ddddd nem nagyon valószínű az, hogy egy pszichedelikus rockot és komolyzenét hallgató képzőművészetis hallgató, majd a BTC zenéire fogja ropni😂😂

Előző voltam :DDDD

2020. nov. 22. 01:33
 12/45 anonim ***** válasza:
31%
A tiniknek tetszenek kb 20 éves korig
2020. nov. 22. 04:08
 13/45 anonim ***** válasza:
100%
10-11. Az BTS, csak úgy szólok :D És egyetértek veled.
2020. nov. 22. 09:02
 14/45 anonim ***** válasza:
42%

Elég érdekes itt a komment szekció

Főleg a lányok terén... a fiu rajongast hagyján de a női rajongast... nyilván egy srac azert szereti a női bandakat mert qurva jol néznek ki nagyon csinosak szépek viccesek... egy átlagos lany főleg itt hol tudná el viselni azt hogy egy fiu barátja egésznap a szebbnél szebb egzotikus vicces aranyos szexi tökéletes koreai lányokat nézi és áradozik róluk...! Jó vicc egy lany egoja és onertekelese sem fogja ezt jó szemmel nézni...

2020. nov. 22. 10:42
 15/45 anonim ***** válasza:
27%

Én nem értem, hogy mi ez a nagy rajongás a banda körül. Ugyanolyan, mint amilyen anno a One Direction volt. Az ilyenekből lehetne 600 felé változatot csinálni, amíg valamilyen szinten helyesnek néznek ki, és van egy alap hangjuk, addig minden tizenéves lány benedvesedik rájuk.

Nemrég hallgattam egy-két kpop számot, természetesen a BTS-t hozta fel elsőnek, mert hát mi mást? És szerintem nincs benne semmi extra. A 1D fiúkat sem bírtam, de ők legalább megmutatták a hangjukat, főképp Harry Styles és Zayn Makik, én ezt a kpop bandában nem látom.

2020. nov. 22. 17:29
 16/45 anonim ***** válasza:
88%

#15 vagyok

*Malik

Imádom az autocorrectet :)

2020. nov. 22. 17:30
 17/45 anonim ***** válasza:
38%
@9 pont ez a cél. ;) Elkorcsosítani a társadalmat, hogy csökkenjen a népesség.
2020. nov. 24. 09:40
 18/45 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem itt néhány embernek nagyon nem megy a szövegértés.

Nem az volt a kérdés, hogy mi a véleményetek a kpopról és nem is az, hogy bejönnek-e a kpop idolok, hanem az, hogy bejön-e a lányoknak az, ha egy magyar fiú kpopot hallgat. Feltételezem, hogy saját magára gondolt.

Nekem szimpatikus lenne egy olyan fiú, aki szereti a kpopot, ugyanis én is szeretem a koreai zenéket, emellett a kdramákat és a koreai filmeket is, szóval örülnék egy olyan srácnak, aki nyitott ezekre. Nyilván ettől még senki nem fogok vonzóbbnak tartani, de ha tetszik az illető és hasonló a gondolkodásunk és a világnézetünk, nagyon imponálna pluszban az a tény, hogy kpop rajongó. (Privát üzenetet nem kérek XD)

2020. nov. 24. 10:11
 19/45 anonim ***** válasza:
10%

Semennyire, ezek nem férfiak.

F

2020. nov. 24. 11:00
 20/45 anonim ***** válasza:
83%
19. Úgylátszik a szövegértés nálad is kimaradt.
2020. nov. 24. 11:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!