Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A K-Poppos fiúk mennyire jönnek be a lányoknak?
Mármint értitek :Ddddd nem nagyon valószínű az, hogy egy pszichedelikus rockot és komolyzenét hallgató képzőművészetis hallgató, majd a BTC zenéire fogja ropni😂😂
Előző voltam :DDDD
Elég érdekes itt a komment szekció
Főleg a lányok terén... a fiu rajongast hagyján de a női rajongast... nyilván egy srac azert szereti a női bandakat mert qurva jol néznek ki nagyon csinosak szépek viccesek... egy átlagos lany főleg itt hol tudná el viselni azt hogy egy fiu barátja egésznap a szebbnél szebb egzotikus vicces aranyos szexi tökéletes koreai lányokat nézi és áradozik róluk...! Jó vicc egy lany egoja és onertekelese sem fogja ezt jó szemmel nézni...
Én nem értem, hogy mi ez a nagy rajongás a banda körül. Ugyanolyan, mint amilyen anno a One Direction volt. Az ilyenekből lehetne 600 felé változatot csinálni, amíg valamilyen szinten helyesnek néznek ki, és van egy alap hangjuk, addig minden tizenéves lány benedvesedik rájuk.
Nemrég hallgattam egy-két kpop számot, természetesen a BTS-t hozta fel elsőnek, mert hát mi mást? És szerintem nincs benne semmi extra. A 1D fiúkat sem bírtam, de ők legalább megmutatták a hangjukat, főképp Harry Styles és Zayn Makik, én ezt a kpop bandában nem látom.
#15 vagyok
*Malik
Imádom az autocorrectet :)
Szerintem itt néhány embernek nagyon nem megy a szövegértés.
Nem az volt a kérdés, hogy mi a véleményetek a kpopról és nem is az, hogy bejönnek-e a kpop idolok, hanem az, hogy bejön-e a lányoknak az, ha egy magyar fiú kpopot hallgat. Feltételezem, hogy saját magára gondolt.
Nekem szimpatikus lenne egy olyan fiú, aki szereti a kpopot, ugyanis én is szeretem a koreai zenéket, emellett a kdramákat és a koreai filmeket is, szóval örülnék egy olyan srácnak, aki nyitott ezekre. Nyilván ettől még senki nem fogok vonzóbbnak tartani, de ha tetszik az illető és hasonló a gondolkodásunk és a világnézetünk, nagyon imponálna pluszban az a tény, hogy kpop rajongó. (Privát üzenetet nem kérek XD)
Semennyire, ezek nem férfiak.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!