Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most ezért k#rva vagyok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ezért k#rva vagyok?

Figyelt kérdés
Beszélgetek pár fiúval vagyos csak fiúkkal mert velük jobban kijövök. De én mindegyiknek elmondtam semmi kerteléssel, hogy csak barátként tekintek rá és semmi esélye kapcsolatnak csak barátilag. Leírtam az összesnek a beszélgetés elején. De a ti véleményetek szerint k#rva vagyok hogy sok sráccal beszélek? Nem nagyon van lány barátom
2020. okt. 28. 09:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
94%
Nem vagy az, főleg hogy az elején tisztázod.
2020. okt. 28. 10:05
 2/13 anonim ***** válasza:
97%

Nem vagy az.

Őszinte vagy mert legalább tisztázod velük a dolgot.

Sokan csak játszadoznak mitsem megmondanák az igazat.

2020. okt. 28. 10:08
 3/13 anonim ***** válasza:
97%
Ezt gondolom a kívülállók mondják, akik csak annyit látnak, hogy fiúkkal barátkozol, akkor már biztos mindegyik meg is dugott, ilyesmi. Ettől lesz valaki k.rva, nem azért, mert barátkozik
2020. okt. 28. 10:10
 4/13 anonim ***** válasza:
68%

Nem vagy az.

Mondjuk annyi, hogy én így biztos nem jönnék össze veled, mert féltékeny típus vagyok, de ugye így mind a kettőnknek nyugodtabb is lenne az élete. Szóval ha más pasi is kerül, akkor lehet amiatt mert féltékeny típus és tudja, hogy neked ez a megszokott élet, amibe ő nem fér bele.

De nem tartanálak ribinek vagy valami, hiszen még az elején tisztázol mindent, meg nem olyan a kapcsolatod velük.

2020. okt. 28. 10:39
 5/13 anonim ***** válasza:
96%

k#rva az, aki pénzért vagy egyéb anyagi szolgáltatásért fekszik le emberekkel, ha valaki ingyen teszi akár sok százzal is, az sem az.

De aki CSAK barátkozik másokkal, az még véletlen sem lehet ez a kategória.

2020. okt. 28. 10:40
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
semmiképp nem vagy qrva. pláne ha csak barátkozol.
2020. okt. 28. 12:38
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ezzel semmi gond. Vannak lányok, akik nem nagyon jönnek ki más lányokkal. :D
2020. okt. 28. 13:01
 8/13 October15 ***** válasza:
100%
Miért lennél? Amúgy is a qrvák nagyon fontos ismertető jegye, hogy pénzt kérnek a szolgáltatásért. :D Amíg ez nem teljesül addig nem lehetsz qrva.
2020. okt. 28. 18:18
 9/13 A kérdező kommentje:
Lányok mondják ezt akik csak annyit látnak hogy körül vagyok véve fiúkkal. Mindegyikkel tisztázom már az elején vagy ha félre érthetően írnak mondom nekik hogy csak baratok vagyunk és azok is maradunk. Nem akarok kaocsolatot barátokat akarok de a lányokkal nem jövök ki sajnos
2020. okt. 28. 18:19
 10/13 anonim ***** válasza:
Ezzek az első mondatoddal tulajdonképp meg is válaszoltad. Ahogy írtam a válaszomban (#3), ez csak rosszindulatú pletyka, figyelmen kívül kell hagyni. Jóban vagy néhány fiúval, irigykednek
2020. okt. 28. 21:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!