Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiúk miért csak a szőke...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk miért csak a szőke lányok után rohannak?

Figyelt kérdés

Oké, magamból kiindulva is tudom vannak kivételek is. Viszont vannak olyan haverjaim akik konkrétan a barna meg pláne a vörös, fekete hajú lányokra. Azt mondják, hogy "fújj" mivel, hogy szerintük a szőkék mindig sokkal szebbek. És utánuk csak úgy rohannak. Biztosan nem lehet ennyi különbség. Sőt pl, én szerintem a barna haj sokkal jobban áll a legtöbb lánynak. Pláne ha jó hosszú. Sokkal természetesebbé teszi az arc vonássukat. A szőke is van akinek jól áll, de szerintem sok lány úgy nézz ki tőle mint egy plázacica. De még fekete és vörös haj is van akinek jól áll. Sőt szerintem a vörös még általában jobb mint a szőke. Ezért is azt mondják, hogy a legtöbb szőke hajú lányt. Sokkal nehezebb felszedni, mint a barnákat. Meg nekik elvileg nagyobb az egojuk. Nos ez is téves, mert így nem lehet általánosítani. Persze ismerek olyan lányt aki barna volt. Áttfestette szökére magát, a pasik álítássa szerint jobban felfigyeltek rá. Ezért nagyképű lett! De értelmes lány nem lesz ilyen miatt beképzelt. Mivel neki pont tipikusan nem áll jól a szőke haj. Hiába van csípöig érő haja.

19/F

2020. okt. 24. 17:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
86%
Hát én meg a barnákért vagyok oda. Embere válogatja.
2020. nov. 4. 19:28
 12/13 anonim ***** válasza:
91%

Hát ez szomorú természetes szőke hajam van😅 én pont azt tapasztalom hogy a szőkének inkább a barna jön be a barnának meg gyakran a barna. Legalábbis barátoknál barátnőimnél ezt látom meg a kommentek is ezt támasztják inkább alá.

De amúgy élvezem hogy ilyennek születtem és ilyen közhelyekkel találkozom szinte már naponta😅

Hallottam már olyat is Rúzsa Vivien (?) influencer szájából hogy az igazi férfi barna tehát az igazi nő is az. Plusz a fantasztikus szőkenős viccekről ne is bsszéljünk. Szerintem nem kell magyarázni ez így miért nem oké. Nincs olyan hogy x hajszínű okosabb vagy butább vagy szebb vagy csúnyább, nem lehet így besorolni senkit.

2020. nov. 15. 20:04
 13/13 anonim ***** válasza:

Nekem az esetek nagy többségében a természetes hajszín tetszik. Az illik legjobban a bőr- és szemszínhez, a festett "nem természetesnek" érződik, és ez általában akkor is így van, ha csak más árnyalatúra van festve.

Viszont ha az összhatás jó, akkor az szerintem színtől függetlenül szép.

2023. aug. 12. 06:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!