Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, tudom hogy nincs nagy jelentősége, de azért most már megkérdem, hogy a szőke haj + kék szem a nagytobbseg részére kiábrandító?
Figyelt kérdés
És nyilvan nem csak haj szín meg szemszin számít, de tekintsünk el a többitől. Valóban az ilyeafajta sracok kevesebb figyelmet kapnak toletek. Megha megnezzuk model/hiresebb helyes sracokat, mint barnahajjal rendelkeznek (?)2019. aug. 14. 20:57
1/17 anonim válasza:
Miért lenne kiábrándító?Nem értem.Szimpla genetika, senki nem tehet arról hogy néz ki. Nem a hajszín alapján döntjük el azt hogy ki kap több figyelmet, sőt sokszor még csak nem is a kinézete miatt.Bárki lehet szép/helyes hakszíntől, szemszíntől, bőrszíntől függetlenül.17/L
2/17 anonim válasza:
Szerintem egyeltalán nem kiábrándíto nekem bejönnek a szöke hajú kék szemű srácok, nagyon szép szöke haj kék szemmel
16L
3/17 anonim válasza:
Szerintem nincs vele semmi baj, főleg a kék szemmel nem. :D
4/17 anonim válasza:
Nem ez számít, de nekem vannak ilyen fiú ismerőseim és van olyan aki így helyes meg van aki nem. (De én nem csak az arcot nézem.)
5/17 anonim válasza:
Én nagyon nagyon imádom a szőke kékszemű srácokat mindig egy szőke hergeg ugrik be róluk.
16L
6/17 anonim válasza:
Az én barátnőim többsége kifejezetten a szőke, kék szemű pasikra bukik. Szerencse, mert nekem meg a mediterrán típus tetszik, úgyhogy nem veszünk össze rajtuk :)
7/17 anonim válasza:
Hát eléggé... Németországban talán több szerencséd lesz!
8/17 anonim válasza:
Nyilván ha valakit megszeretnék, akkor mind1. Mert ez nem olyan dolog h jujj de ocsmány leszel tőle.
De ha választanom kellene egy teljesen ugyanolyan csak hajában eltérő pasi között, úgy h az egyik szőke a másik barna. Kérdés nélkül a barnát választanám
Nem jönnek be a szőkék
9/17 A kérdező kommentje:
Hát, köszönöm a válaszokat
2019. aug. 15. 18:31
10/17 anonim válasza:
Én elég sok lányt ismerek akiknek tetszik ez a kompozíció. Egyébként nekem is tetszik.
De ahogy írtad nem csak ez számít, szóval nem ez lesz a döntő dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!