Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, tudom hogy nincs nagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, tudom hogy nincs nagy jelentősége, de azért most már megkérdem, hogy a szőke haj + kék szem a nagytobbseg részére kiábrandító?

Figyelt kérdés
És nyilvan nem csak haj szín meg szemszin számít, de tekintsünk el a többitől. Valóban az ilyeafajta sracok kevesebb figyelmet kapnak toletek. Megha megnezzuk model/hiresebb helyes sracokat, mint barnahajjal rendelkeznek (?)
2019. aug. 14. 20:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nkm is szőke hajam van kék szemmel, csk én lány vagyok :)

egybknt szentem nm ki abrandito...szerintem nagyon isss helyes!

L

2019. aug. 17. 10:26
 12/17 anonim ***** válasza:
Ritkán akad meg a szemem szőke srácokon, de ha megismernék valakit, akivel minden klappol, akkor nem utasítanám el azért, mert szőke.
2019. aug. 17. 12:15
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Kifejezetten nem szeretem a szőke srácokat.

Ennek ellenére ha minden szuper lenne köztünk nem utasitanám el. A kék szem meg nem rossz :)

2019. aug. 17. 12:24
 14/17 anonim ***** válasza:
60%

Nekem nagyon tetszene:)

Különlegesen szépek (igen, srácként szépek), és olyan "hideg elegancia" sugárzik róluk:D

2019. aug. 17. 14:40
 15/17 anonim ***** válasza:
79%
Ha ennyire zavar fesd be, de ez olyan mint hogy minden hercegnő a mesében szőke hajú és minden kislány szőke hajat akar addig amig fel nem nő és rájön , hogy annyira mind1, sok srác szőke mániás sokan utálják ezt a hajszínt ugyanígy van a csajokkal, valakinek magyon bejön van akinek kevésbé, ettől szép az emberiség. Másrészről meg ha egy lánynak kajak a hajszíned és a szemszíned miatt nem tetszel akkor én a helyedben még örülnék is, hogy "megvédted magad" egy buta libától aki nem képes elvonatkoztatni ;)
2019. aug. 17. 17:36
 16/17 anonim ***** válasza:
84%
szerintem csúnyák azok a srácok
2019. aug. 17. 17:39
 17/17 anonim válasza:
100%
Szerintem egyáltalán nem kiábrándító. Az egyik barátnőmnek pedig pont ez az esete.
2019. aug. 17. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!