Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiúk miért csak a szőke...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk miért csak a szőke lányok után rohannak?

Figyelt kérdés

Oké, magamból kiindulva is tudom vannak kivételek is. Viszont vannak olyan haverjaim akik konkrétan a barna meg pláne a vörös, fekete hajú lányokra. Azt mondják, hogy "fújj" mivel, hogy szerintük a szőkék mindig sokkal szebbek. És utánuk csak úgy rohannak. Biztosan nem lehet ennyi különbség. Sőt pl, én szerintem a barna haj sokkal jobban áll a legtöbb lánynak. Pláne ha jó hosszú. Sokkal természetesebbé teszi az arc vonássukat. A szőke is van akinek jól áll, de szerintem sok lány úgy nézz ki tőle mint egy plázacica. De még fekete és vörös haj is van akinek jól áll. Sőt szerintem a vörös még általában jobb mint a szőke. Ezért is azt mondják, hogy a legtöbb szőke hajú lányt. Sokkal nehezebb felszedni, mint a barnákat. Meg nekik elvileg nagyobb az egojuk. Nos ez is téves, mert így nem lehet általánosítani. Persze ismerek olyan lányt aki barna volt. Áttfestette szökére magát, a pasik álítássa szerint jobban felfigyeltek rá. Ezért nagyképű lett! De értelmes lány nem lesz ilyen miatt beképzelt. Mivel neki pont tipikusan nem áll jól a szőke haj. Hiába van csípöig érő haja.

19/F

2020. okt. 24. 17:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
25%
Azt nem tudom hogy miért van ez, de igazság szerint én is úgy érzem, hogy a szőkéket jobban meg szoktam nézni. De valahogy ha kapcsolat kerülne szóba, akkor inkább egy barna vagy egy fekete.
2020. okt. 24. 17:10
 2/13 anonim ***** válasza:
81%

A kérdésed annyira hülyeség, hogy te magad is megcáfolod az első mondatodban.

Innentől kedzve értelmetlen ezen rágódni.

2020. okt. 24. 17:30
 3/13 anonim ***** válasza:
51%

2.-nak.

Tudd, hogy hol a helyed rigó! Mert könnyen haraphatod a járdaszegélyt.

2020. okt. 24. 17:30
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Szeretem a szőkét, barnát, feketét, vöröset, csak nő legyen imádom őket !
2020. okt. 24. 18:14
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azért figyelnek a szőkékre, mert ritka,északra ahol mindenki szőke meg a barnákért rajonganak. Szerintem is van akinek nagyon rossz a festett szőke haj, mert nem íllik az arcszinéhez.
2020. okt. 24. 23:31
 6/13 anonim ***** válasza:
84%

Ez egy annyira általánosító szöveg, amit ritkán hallok.

Ez olyan, mint ha azt kérdezném, hogy a lányok miért csak a pávák, menőzők meg az ultraizmosak után rohannak?

Nekem a személyisége érdekel egy lánynak, az az elsődleges. Ha viszont az úton megyek, akkor a barna hajú lányok azok, akiket elsőre megnézek, mert ők vonzanak legjobban, a szőkék kb semennyire.

20/F

2020. okt. 25. 08:58
 7/13 anonim ***** válasza:
87%
Nekem meg pont a szőke hajszín tetszik a legkevésbé.
2020. okt. 25. 12:21
 8/13 anonim ***** válasza:
30%
Nekem a kopaszra borotvált fejű lányok jönnek be nagyon.
2020. okt. 26. 07:37
 9/13 anonim ***** válasza:
82%

Nekem eddig ez még sosem tűnt fel. Nekem világos barna a hajam, de sosem festeném szőkére, pláne hogy ha elkezd nőni festés után, nagyon csúnya, mikor fej bőröm nélkül látszik az eredeti hajszín, lejjebb meg szőke... 😫 havonta meg nem szeretném szőkére festeni...

Szerintem amúgy inkább az arcot nézik sokan még a kisugárzást...

2020. okt. 26. 09:37
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
*fejbőr körül látszik az eredeti hajszín
2020. okt. 26. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!