Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk miért csak a szőke lányok után rohannak?
Oké, magamból kiindulva is tudom vannak kivételek is. Viszont vannak olyan haverjaim akik konkrétan a barna meg pláne a vörös, fekete hajú lányokra. Azt mondják, hogy "fújj" mivel, hogy szerintük a szőkék mindig sokkal szebbek. És utánuk csak úgy rohannak. Biztosan nem lehet ennyi különbség. Sőt pl, én szerintem a barna haj sokkal jobban áll a legtöbb lánynak. Pláne ha jó hosszú. Sokkal természetesebbé teszi az arc vonássukat. A szőke is van akinek jól áll, de szerintem sok lány úgy nézz ki tőle mint egy plázacica. De még fekete és vörös haj is van akinek jól áll. Sőt szerintem a vörös még általában jobb mint a szőke. Ezért is azt mondják, hogy a legtöbb szőke hajú lányt. Sokkal nehezebb felszedni, mint a barnákat. Meg nekik elvileg nagyobb az egojuk. Nos ez is téves, mert így nem lehet általánosítani. Persze ismerek olyan lányt aki barna volt. Áttfestette szökére magát, a pasik álítássa szerint jobban felfigyeltek rá. Ezért nagyképű lett! De értelmes lány nem lesz ilyen miatt beképzelt. Mivel neki pont tipikusan nem áll jól a szőke haj. Hiába van csípöig érő haja.
19/F
A kérdésed annyira hülyeség, hogy te magad is megcáfolod az első mondatodban.
Innentől kedzve értelmetlen ezen rágódni.
2.-nak.
Tudd, hogy hol a helyed rigó! Mert könnyen haraphatod a járdaszegélyt.
Ez egy annyira általánosító szöveg, amit ritkán hallok.
Ez olyan, mint ha azt kérdezném, hogy a lányok miért csak a pávák, menőzők meg az ultraizmosak után rohannak?
Nekem a személyisége érdekel egy lánynak, az az elsődleges. Ha viszont az úton megyek, akkor a barna hajú lányok azok, akiket elsőre megnézek, mert ők vonzanak legjobban, a szőkék kb semennyire.
20/F
Nekem eddig ez még sosem tűnt fel. Nekem világos barna a hajam, de sosem festeném szőkére, pláne hogy ha elkezd nőni festés után, nagyon csúnya, mikor fej bőröm nélkül látszik az eredeti hajszín, lejjebb meg szőke... 😫 havonta meg nem szeretném szőkére festeni...
Szerintem amúgy inkább az arcot nézik sokan még a kisugárzást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!