Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti mit szóltok a szőke haj zöld szem kombóhoz?
Figyelt kérdés
Csak mert mindenki a szoke haju kek szemu lanyokrol beszel, hogy az milyen ritka. De en tobb kek szemut ismerek mint zolded...ti szepnek tartjatok oket? Tudom ndm a kulso szamit, de kivancsi vagyok...
Amugy szoke haju zold szemu vagyok. 16/l
2020. ápr. 26. 20:52
1/20 anonim válasza:
Nekem tetszik az ilyen is. Èn szőke barna , zöld szemű vagyok. Ès alacsony sràc.
2/20 A kérdező kommentje:
152 cm vagyok😅
2020. ápr. 26. 21:00
3/20 anonim válasza:
Szerintem ez tök jó, számomra különleges a zöld szem. Én kék szemű vagyok, és valahogy nem vonzódom sem a barna, sem a kék szemű lányokhoz. :)
5/20 anonim válasza:
Nekem tok mindegy milyen szinu egy csaj szeme, felolem lehet fekete is, viszont a szoke haj nagyon bejon
6/20 Stark2000 válasza:
Szépnek szép, de többet számít az arc, ami párosul a szőke hajhoz és azokhoz a zöld szemekhez. Egyébként nem a szem szín a lényeg, hanem a tekintet.
7/20 A kérdező kommentje:
Utolso valaszolonak. Wow, nagyon tetszik amit irtal! Nem akarok bekepzelt lenni...de hivtak mar modellkedni bar en nem mentem. Szoval nem lehetek olyan csunya...
2020. ápr. 26. 21:37
8/20 anonim válasza:
>152 cm vagyok
>hívtak már modellkedni
9/20 anonim válasza:
Én jobba szeretem a zöld bőrt vörös hajjal. És a kedvencem ha éjszaka átmegy ogréba nappal pedig az én hercegnőm... A szőkét nem bírtam, meg nem vagyok meleg
10/20 A kérdező kommentje:
Utolsonak, igen azert nem mentem.
2020. ápr. 26. 22:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!