Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért néz egy lány a buszon?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért néz egy lány a buszon? Odanézek elkapja a tekintetét.

Figyelt kérdés

Feltűnt hogy engem néz egy lány. Félszemel láttam hogy néha rám néz, amikor viszont odanézek elkapja a tekintetét.

És ez újra megismédlődik. Nem azt várom hogy azt írjátok hogy biztos tetszel stb. Valahogy ezt nem tudnám elhinni. De akkor miért csinálja? Rám néz egész úton (fél szememel látom) akkor odanézek és elkapja a tekintetét. Majd ez ismétlődik. Nem nagyon szoktam látni a buszon, szimplán alkalmakkor (amióta megvan a jogsim azóta csak motorral járok) meg nem akarok már buszra szállni, a sok paraszt gusztustalan emberek közé menni (tiszt kiv.) De amikor régen szoktam utazni, ritkán futottam össze vele, de amikor összefutottam vele, akkor ugyanezt csinálta.

Kizárt dolog hogy tetszem neki, lehetetlen.

Ti lányok miért csináljátok?

2020. okt. 20. 20:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/82 A kérdező kommentje:
Minek? Ha nem tetszek neki?
2020. okt. 20. 22:29
 12/82 anonim ***** válasza:
70%

Miért kizárt a dolog hogy tetszel neki? Szerintem ez nagyon is valós dolog...ha magamból indulok ki... simán, én csak azt figyelem a buszon,aki érdekel vagy tetszik 😉

Viszont egy picit félénk vagyok, és nem szeretném,ha észrevenne az illető, ezért nem szoktam sokáig figyelni egyszerre, mert lebukok😂

Amikor elkezdtem olvasni a kérdésed....azt hittem,hogy pont az a fiú írta,akire én gondolok. De több okból is kizárt a dolog, ő még most is buszozik, én cseréltem közben motorra, és ha a buszon is vagyok,akkor nem lesem...ott, inkább csak akkor,amikor még nem szálltunk fel a buszra....

2020. okt. 21. 05:33
 13/82 A kérdező kommentje:
🤣🤣🤣🤣
2020. okt. 21. 12:27
 14/82 A kérdező kommentje:
Miből gondoljátok hogy azért néz?
2020. okt. 21. 12:58
 15/82 A kérdező kommentje:
Hm?
2020. okt. 21. 15:14
 16/82 anonim ***** válasza:
91%
Mert ez így van!
2020. okt. 21. 16:13
 17/82 anonim ***** válasza:
69%
Én nem gondolom hogy tetszel neki,hanem tudom!
2020. okt. 21. 16:13
 18/82 anonim ***** válasza:
91%

Különben mi másért nézne?

Hacsak nem hallott rólad valami durva pletykát, és érdekli,meg egy pletykás szatyor...nos,vagy ez vagy tetszel neki 💁🏻‍♀️

2020. okt. 21. 16:14
 19/82 anonim ***** válasza:
91%
És ezt azért tudjuk,mert mi is ismerjük az érzést, ezt a cselekvést... én se figyelem a buszon azt a fiút,aki abszolút nem érdekel engem....
2020. okt. 21. 16:15
 20/82 A kérdező kommentje:
Pletykát biztosan nem hallott rólam, mert nem ismerem. :)
2020. okt. 21. 16:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!