Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kapja el a tekintetét?
2017. máj. 5. 21:14
2017. máj. 5. 21:15
Én is ezt csinálom, ha tetszik valaki :D
15L
2017. máj. 5. 21:34
Én is ezt csinálom, de szerintem ez normális, és valószínűleg tetszel neki, mert ilyenkor én például mindig zavarban vagyok, azért kapom el a tekintetemet, sőt van, hogy rá se merek nézni az illetőre, ha közelebb van hozzám:))
16/L
2017. máj. 5. 21:50
Én akkor csinálom ezt, ha zavarban vagyok. És ha tetszik az illető, akkor szörnyen zavarban vagyok. :D
2017. máj. 5. 22:00
Hát én teljesen így vagyok.
Rám néz aki tetszik nekem, erre én nézem , de nem bírom tovább és zavaromban elfordulok pedig nem szándékosan csak úgy ösztönösen.
2017. máj. 5. 23:11
Én ha pl nézelődök és észreveszem hogy valaki néz akkor belenézek a szemébe majd el mert engem krvára ne nézzen már.Vagy ha ő is csak úgy nézelődik meg én is akkor csak úgy véletlen összenézünk.Nem kell belebeszélni azt hogy bejössz a lánynak.Most azt várnád el hogy nézzen órákig?Akkor nyilván mindketten kényelmetlen helyzetbe kerülnétek.Az emberek nézelődnek azért van a szemük.Utálom amikor valakire ránézek fél pillanatra(nyilván mivel emberekről van szó automatikusan a szemébe nézek) és már az van hogy biztos tetszik nekem.Ez a világ legnagyobb hülyesége.16L
2017. máj. 6. 14:03
Az utolso valaszoloval nem ertek egyet. Nyilvan ha csak egyszer egy pillanatra belenez a szemedbe oke. De ha ezt tobbszor is megismeteli, huzamosabb idon keresztul, es hiaba csak par pillanatig nezett a szemedbe az altalaba azt jelenti hogy felkeltetted a figyelmet. Ha meg sokaig nez, akkor meg foleg bejossz neki.
17 lány
2017. máj. 6. 15:56
#8 Akkor ezek szerint én a fél városnak tetszek és fordítva is?Mert a buszon rengetegszer van hogy véletlen össze nézek valakivel egymás után többször.Egyáltalán nem azért mert tetszik akit nézek
2017. máj. 6. 16:55
Azt irtam huzamosabb ideig, ezt ugy ertettem hogy heteken, honapokon keresztul aki igy nez, nezeget nagy valoszinuseggel felfigyelt arra szemelyre, tetszhet neki de szimplan lehet szimpatikus is neki.
2017. máj. 6. 17:34
Kapcsolódó kérdések: