Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kapja el a tekintetét mindig?
Figyelt kérdés
Van egy 18 éves lány, aki akárhányszor szemkontaktusra kerülne a sor (általában utcán jön szembe), mindig hirtelen elfordítja a fejét. 1mp-nél tovább még nem néztünk egymásra. Van barátja nemrég óta, de ma is ezt csinálta. Nem akartam tőle semmit sose, nem is tudja szerintem, hogy nekem akár tetszik is ő, mert ugyanúgy nézek én más lányokra is mint rá.
Mi ennek az oka? Ha nem tetszem neki, akkor miért kell ilyen feltűnően kerülni a kontaktust? Már-már zavaró.
2013. nov. 5. 15:46
1/12 anonim válasza:
Mert zavarja, hogy egy idegen folyton bambul rá.
2/12 A kérdező kommentje:
Nem bámulom, ugyanúgy nézek rá, mint bárki másra.
2013. nov. 5. 15:47
4/12 A kérdező kommentje:
Jó, remélem mindenki kitrollkodta magát. Jöhetnek az értelmes válaszok is.
2013. nov. 5. 15:49
5/12 anonim válasza:
hát ez is olyan dolog amit csak a nők értenek
6/12 anonim válasza:
azt hiszi,ha rád néz pl.: megcsalja a barátját,mert flörtöl vki mással,vagy nem akarja,hogy féltékeny éegyen a pasi,vagy simán tényleg csak #1.. :D
8/12 A kérdező kommentje:
Akkor is ezt csinálta, amikor szingli volt. De, ha szégyellős, akkor hogy lett barátja? Rá miért mert ránézni?
2013. nov. 5. 15:57
9/12 anonim válasza:
Nehogy azt higgyétek ti férfiak, hogy egyszerűbbek és kiismerhetők vagytok.
Szerintem azért kapja el a szemét, mert nem akarja, hogy azt hidd, hogy tetszel neki, mert azzal kellemetlen helyzetbe hoznád.
Vagy.
Tetszettél neki, de nem kezdeményeztél és nem akart örökké rád várni.
10/12 anonim válasza:
De kiismerhetőek vagyunk.Rakd ki a csöcsöd és mind ugyanúgy reagálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!