Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lányt megnézek és elkapja a tekintetét, vagy ugyanez fordítva, az jelenthet valamit?
Csak mert azt szokták mondani, ha a kiszemelt lány elkapja a tekintetét, akkor valószínűleg tetszel neki.
Ui.:
Én most megyek kilencedikbe, a lány most lesz végzős, nem akarok semmit tőle, csak érdekel, hogy valaki tapasztalatabb ember, megtudja-e mondani azt, hogy tetszhetek-e neki.
Egyébként nagyon tetszik.
Ha túl szép a lány akkor meg esik hogy a fiú (vagy a lány) "megijed", mert lehetséges hogy tetszését nyilvánítaná, de távolinak véli az egész lehetőséget, lényegébe érdektelenségbe fordul az egész.
Ha átlagosabb, (csúnyácskább), akkor meg egyértelműen érdektelenség, hisz egy kevésbé szép lánnyal könnyebb ismerkedni is, hisz az emberbe nincs az hogy nekem úgy sem lesz esélyem.
De mondom ahogy haladsz a korral előre nem fog az ilyen "meghatni" akit kiszemelsz azt nézni fogod ameddig akarod szemrebbenés nélkül, és a lány is egyből viszonozni fogja, akármilyen is legyen, szép vagy csúnyább.
Ha hosszasabb szemezésbe megy át, ezt magamból kiindulva mondom, mert én nem rántom el a fejemet, ahhoz már kicsit korosabb vagyok, akkor a lány is viszonozni fogja!
Azaz érdeklődni feléd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!