Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért néz egy lány a buszon?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért néz egy lány a buszon? Odanézek elkapja a tekintetét.

Figyelt kérdés

Feltűnt hogy engem néz egy lány. Félszemel láttam hogy néha rám néz, amikor viszont odanézek elkapja a tekintetét.

És ez újra megismédlődik. Nem azt várom hogy azt írjátok hogy biztos tetszel stb. Valahogy ezt nem tudnám elhinni. De akkor miért csinálja? Rám néz egész úton (fél szememel látom) akkor odanézek és elkapja a tekintetét. Majd ez ismétlődik. Nem nagyon szoktam látni a buszon, szimplán alkalmakkor (amióta megvan a jogsim azóta csak motorral járok) meg nem akarok már buszra szállni, a sok paraszt gusztustalan emberek közé menni (tiszt kiv.) De amikor régen szoktam utazni, ritkán futottam össze vele, de amikor összefutottam vele, akkor ugyanezt csinálta.

Kizárt dolog hogy tetszem neki, lehetetlen.

Ti lányok miért csináljátok?

2020. okt. 20. 20:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/82 anonim ***** válasza:
26%
Talán furcsa neki, hogy csak fél szemed van.
2020. okt. 20. 20:50
 2/82 Lazy Lover ***** válasza:
82%
Tetszel neki és zavarban van
2020. okt. 20. 20:53
 3/82 anonim ***** válasza:
26%

Jajj te gyáva. Ismerem a sztorid, mert már hasonlót olvastam már itt.

Látom azóta se léptél felé.

Szánalmas vagy.

2020. okt. 20. 20:56
 4/82 A kérdező kommentje:
Utolsó nem tudom miről beszélsz
2020. okt. 20. 21:00
 5/82 anonim ***** válasza:
93%

Jaja persze :)

Mondd miért nem léptél azóta se?

Melyik fontosabb motor vagy a lány?

Úgy latom motort valasztottad.

Ennyi.

2020. okt. 20. 21:12
 6/82 anonim ***** válasza:
83%
Már többször kiírtad....
2020. okt. 20. 21:20
 7/82 anonim ***** válasza:
81%

Ahogy látom a többiek már jól ismernek téged, de azért leírom amit akartam. Én sokszor járok vonattal, busszal és igen látok egy jó pár arcot, van mikor nézem őket egy kicsit mivel úgyis csak a telefont nyomogatják (manapság kevés az olyan aki nem ezt teszi). Legutóbbi eset még márciusban történt, mikor a vonaton velem szembe sréhen ült egy srác és észrevette hogy nézem, bár akkor inkább lehajtottam a fejem és a barátnőmnek írtam mosolyogva hogy egy iszonyat helyes fiúval szemezek, mert aztán ugyebár többször is elkaptuk egymás tekintetét. Ugyan annál a megállónál szálltunk le de egyikőnk se szólította le a másikat.

Szóval van ez így, lehet hogy tetszettél neki, lehet hogy más miatt nézett, de valamiért biztos haha...

2020. okt. 20. 21:38
 8/82 anonim ***** válasza:
70%
Miért lenne kizárt az hogy tetszesz neki?
2020. okt. 20. 22:19
 9/82 A kérdező kommentje:
Nem tudom
2020. okt. 20. 22:22
 10/82 anonim ***** válasza:
91%
Úgy sem fog lépni felé. Hiába irtok neki :D
2020. okt. 20. 22:25
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!