Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme fiatalként egy párkapcsolatnak?
Jo látni hogy ennyien itt élik ki magukat, hogy egy ilyen kerdes alatt veszekednek a billentyuzetharcosok feleslegesen. Mashogy gondolom nem tudjak kímélni hogy egymast hulyezzek feleslegesen.
De hát ha jobb dolgotok nincs, hát nincs. Pedig szerintem lenne bőven.
Körülbelül a válaszolók felének az elolvasásáig azt hittem hogy nem olvasod el a válaszokat, kérdező. De komolyan úgy nézett ki. Most itt a végefelé rájöttem hogy olvasod, de nem értelmezed. Miért tetted fel a kérdésed? Hogy meggyőzz minket az "igazadról", vagy hogy megkapd rá a választ?
Mert azt már megkaptad... És a kérdésed olyan, mint ha azt kérdeznéd hogy Miért kellenek a jó dolgok az életben? Ha? Ha????
Na minek???! Mi az értelme?
Pont ugyanaz az értelme a csókolózásnak is,meg a többinek is. A jó dolgok ugyanúgy kellenek 14-16évesen is mint később. És járni valakivel jobb mint társasozni (annak is mi értelme van, ha már itt tartunk?). A másik meg, mint már millióan laírták, a tapasztalatszerzés. Valahogy ki kell építened az önbizalmadat a lányoknál/nőkn, mert később egyre nehezebb lesz, ha hiszed, ha nem. Ez nem fog csak úgy jönni magától.
Hát kérdező, mi szeretjük a korunk beli lehető legjobb dolgokat átélni, sőt szerintem (lehet én vagyok a hülye) de ez jelenti a fiatalság kiélvezését is, ez is beletartozik. Meg a tanulás is, amit szintén csinálunk.
Az éretlenség... hát épp azt fejlesztjük azzal, ha kicsit begyakoroljuk a dolgokat.
És nem veszi el az energiát mas dolgoktól. Ez is épp olyan fontos mint a többi "más dolog". Az, aki csinálja, annak tényleg fontos.
Te meg nem szereted a jó dolgokat, ennyi. Remélem már érted. Ha nem, akkor már nem tudom mit mondhatna bárki is, de ha mégegyszer leírod hogy korai, vagy MIÉRT vagy éretlenség, senki se fog válaszolni. És ne lepődj meg.
(Tartozol annyival a 181 válaszolónak, hogy ha eddig nem is akartad, most legalább megpróbálod megérteni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!