Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok,ha fiú 180 cm magas 92 kg súllyal az taszító kövér?
Figyelt kérdés
2020. szept. 27. 13:54
A kérdező szavazást indított:
Igen sok
Nem,pont jó
Elmegy
30 szavazat
1/6 anonim válasza:
Az Ön testtömegindexe:
28.4
Túlsúly
Osztályozás (Kg/m2)
Normál 20,5 - 26,5
Túlsúly 26,6 - 31,9
I. fokú elhízás: 32,0 - 36,9
II.fokú elhízás: 37,0 - 41,9
III. fokú elhízás >42
Az Ön ideális testtömege:
76.15 kg
Kívánatos szélsőértékek:
66.4kg - 85.9kg
Link hozzá, ha új pasid találnál és érdekel hogy kövér-e vagy sovány:
2/6 anonim válasza:
amennyiben ez egy naturál testépítő fizikummal párosítva van nem, nem gáz
3/6 A kérdező kommentje:
Véletlenül sem.
Bár egyenletesen oszlik el rajtam.
Inkább az a baj hogy szeretek főzni,sütni,enni. Többet eszem mint kellene ezért a túlsúly és nem mozgom le
2020. szept. 27. 16:22
4/6 anonim válasza:
Ha már valamit mozognál (pl. edzőterem, kerékpározás stb.), már az is sokat segítene. Tudom, hogy nem ez volt a kérdés, de a szavazatok állása alapján megfontolandó.
5/6 anonim válasza:
legalább magas vagy fogyni tudsz de nőni nem :)
6/6 anonim válasza:
Nekem nem jönne be,mondjuk én 48 kg vagyok:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!