Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg akarnátok ismerkedni a párotok barátaival ha van közöttük olyan aki régebben tetszett neki?
Figyelt kérdés
A barátom jövő héten el akar vinni hogy bemutasson a baráti társaságának. Nem arról van szó hogy nem akarok ismerkedni a barátaival de engem nagyon zavar h ott lesz az a lány is aki tetszett neki még előttem (ő is abba a társaságba tartozik). Mondjuk elvileg nincsenek jóban csak úgy mond "megtűrik" egymást. De akkor is. Az sem segít hogy nekem alapból nincs valami sok önbizalmam és ez a lány gyönyörű okos meg vicces is és csomóan oda vannak érte. Tipikus olyan csaj akire ha ránézek legszívesebben elbújnék szégyenemben és az ilyenek társaságában olyan kevésnek érzem magam. Nem attól félek h a barátom meggondolja magát és ő kell neki de én így nem tudom jól érezni magam... A barátom ezt nem igazán érti meg csak azt hiszi nem akarok a barátaival lenni pedig ez így nem igaz (mondtam is neki hogy engem csak ez a lány zavar a többiek nem) Mi a véleményetek?2020. szept. 26. 16:10
1/5 anonim válasza:
de ez az: éppen te tetszel neki!
az a másik lány egy régi kalandja (?) volt, az már csak történelem
ha az ex-xe tetszene neki, akkor szerintem mindenáron el szeretné kerülni a találkozásotok, nem kell féljél, moste te vagy az ő csaja!
2/5 A kérdező kommentje:
Igen az oké hogy most velem van. Írtam is hogy nem ettől félek csak olyan fura lene a helyzet. Gondolom ő se szívesen lenne egy társaságban azzal aki nekem tetszett régebben
2020. szept. 26. 17:26
3/5 anonim válasza:
Én minden féle képen márcsak azért is elmennék és megismerném őket. Megfigyeld a csajt. Ha normális akkor megnyugodhatsz hameg fura akkor szemmel tudod tartani őt meg a párod. Hajlamos lehet a lány arra h ráhajt a fiura miutan elvesztette az érdeklodest hogy vissza szerezze h ráfigyeljen a fiú. Menj és próbáld kizárni azt h a barátodnak bejött ami valoszinuleg mar elmult. Lannyal meg legyen normalis es figyelj ra mert ha ellenséges vagy csak menni fog a hiszti. Legyél magabiztos.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :) Nem akartam én se bunkózni meg ilyesmit a csajjal de kicsit félek h mégis sikerül mivel ugye nem túl szimpatikus :/
2020. szept. 26. 18:32
5/5 anonim válasza:
Szerencsés vagy, hogy be akar mutatni a barátainak, főleg, hogy köztük van az a csaj is, aki bejött neki régebben. Engem az én barátom nem akart alapból sem bemutatni a barátainak, amikor meg kértem, hogy szeretném őket megismerni, akkor is közölte, hogy szó sem lehet róla :( Volt egy lány barátja, akit mondtam, hogy nagyon szívesen megismerném, mert nagyon kedves lánynak tűnt és azt sem engedte meg. Szóval ez nagy dolog, hogy téged alapból be szeretne mutatni nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!