Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányként sokkal könnyebb ismerkedni mint fiúként?
Természetesen.
Gondolj bele, hogy miért sokkal drágább a punci. A lányok teherbe eshetnek, gyereket pedig meg kell védeni és el kell tartani
Más.
Fiúként 100 helyen bepróbálkozol, hogy legyen 1 aki nem utasít vissza.
Lányoknál 100an bepróbálkoznak, és iszonyat mód szelektálni kell, mert a 99% csak megdugna, hazudik, lúzer, kettyós, stb.
Egy lánynak könnyebb dugni, vagy eljutni egy első randira, de pont ezért normális partnert találni nehezebb.
Bár nem lány vagyok, de igen, egy fiúnak nehezebb dolga van, próbálkozhat, lehet besül.. bár a lányoknak meg ahogy az előttem író írta, amiatt nehezebb, mert sokan udvarolhatnak nekik, ami miatt utasítások sorozata várható, ha normális a csaj
Ezáltal nem feltétlen könnyebb, mert ott több a kiszűrnivaló személy
Attól függ, hogy nézel ki.
Ha csúnyább vagy, like me, akkor a fiúk feléd sem néznek, hanem mennek az agyonsminkelt lányokhoz.
Tapasztalat :)
7esnek:
6os vagyok, én nem szeretem az agyonsminkelést
Őszintén nem rajongok a sminkért, maximum ha talán kicsit van
#7-es vagyok
Én csak elmondtam a tapasztalataim az eddigi ismerkedési próbálkozásaimról :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!