Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Középiskolás lányok! Küldtél már el erélyesen idősebb pasit, aki ismerkedni szeretett volna veled?
Volt már rá példa, igen. Egyébként én az idősebb korosztályt kedvelem inkább, tehát kb 25+ és ha valaki ismerkedni szeretett volna velem, én nem zárkóztam el tőle. Viszont akadt már 1-2 olyan férfi, akik sajnos ezt nem értették meg, hogy nem szeretnék velük ismerkedni. Nem voltak szinpatikusak, így kedvesen visszautasítottam őket, de képtelenek voltak megérteni ezt és tovább "zaklattak". Ha pedig már elegem volt belőlük és már azért mintsem törődve, hogyan fejezem ki magam, elmondtam érthetően, hogy kopjanak le rólam, még nekik állt feljebb.
Szerintem azért nem mondanám mindet pedofilnak, mindenkinek vannak fétisei, vágyai, ideálja és ha valaki a fiatalabb korosztályt kedveli, azzal semmi baj. Persze ha egy 40 éves egy 13-14 évessel lenne együtt, természetesen én is picit furcsálnám, de nem ítélném el őket.
A mai generáció túl ítélkező, hogy az ilyesmit elfogadja. Persze erről mindenkinek más a véleménye.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!