Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért viselkedik így?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedik így?

Figyelt kérdés
Egyik fiúbarátom neten egész rendes viszont élőben nagyon ignoralva vagyok. Egyáltalán nem beszél velem, ha valamit mégis kérdezek szörnyen lekezelo választ kapok. Nem értem mire fel viselkedik így, holott mindig én voltam az aki segített neki legyen szó akár a suliról.

2020. szept. 26. 14:56
 1/3 anonim ***** válasza:
86%

kérdezd meg tőle, hogy mit jelentsen ez

az, hogy ignorál attól is lehet, hogy nem szeretné nyílvánosan kimutatni, hogy szeret, de mieért ad ennyire lekezelő válaszokat? (nem hinném, hogy szerelmes piszkálás lenne)

2020. szept. 26. 15:02
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Mert előbe nagy a szája haverjai előtt. Játsza az eszét, mert azt hiszi menő. Vagy haragszik rád valamiert. De egyszerűbb ha megkérdezed tőle. Ha meg nem kapsz értelmes válszt és ugyan olyan bunkó akkor hagyd a francba
2020. szept. 26. 18:15
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
A haverjai miatt kínos neki és játtsza a menőt
2020. szept. 26. 21:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!