Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert simogat oran?

Figyelt kérdés
Padtarsam aki fiu mindig simogatja a combom engem persze ez nem zavar mert iszonyatosan jo erzes ahogy csinalja. Viszont nem tudom miert van ez... Nem mertem tole meg kerdezni miert csinalja es mindig csak mosolyog ram olelessel koszon reggel, delutan is. Nagyon kedves velem mindig, kicsi kora ota ismerem.

2020. szept. 25. 18:43
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
83%
Az okos nem a saját kárán tanul.
2020. szept. 29. 22:26
 22/37 anonim ***** válasza:
66%
21. És talán más hibájából is lesznek saját tapasztalatai? Aligha hiszem.
2020. okt. 6. 19:31
 23/37 anonim ***** válasza:
92%
Nem csak saját tapasztalatok alapján lehet jó döntéseket hozni. Sőt. Sok témával kapcsolatban direkt ellenjavallott saját tapasztalatokat beszerezni. Ez is olyan.
2020. okt. 6. 19:37
 24/37 anonim ***** válasza:
De a tapasztalatszerzés olyan dolog, amit nem tudsz elkerülni, ahhoz pedig legalább egyszer hibázol valamiben, kivéve ha nem egy eldugott szobában éled remeteként az életed.
2020. okt. 6. 19:45
 25/37 anonim ***** válasza:
100%
A drogokat sem kell kiprobalni ahhoz, hogy nemet tudj rájuk mondani. Nem kell hibázni, saját tapasztalatot szerezni drog ügyben sem ahhoz, hogy drogmentesen elhess. Ugyanígy a tizenparevesek "dugasa" is olyan dolog, amire nemet érdemes mondani. És nem kell hozzá hibázni, saját tapasztalatot szerezni. Pont elég mások tapasztalata, pont elég mások kárán tanulni - és várni vele, amíg fel nem nősz.
2020. okt. 6. 19:55
 26/37 anonim ***** válasza:
0%
Hadd legyen már az én döntésem, hogy mire mondok nemet, ez szubjektív.
2020. okt. 6. 20:03
 27/37 anonim ***** válasza:
A drogokat is kiprobalhatnad, ki tilthatná meg? A kérdés csak az, hogy minek???
2020. okt. 6. 22:28
 28/37 anonim ***** válasza:
Neked minek? Nekem viszont lehetne okom rá, amit nem osztanék meg akárkivel. Az is legyen az én dolgom.
2020. okt. 6. 22:34
 29/37 anonim ***** válasza:
Az ára is meglesz, akárcsak másoknál azt is kalkuláld bele!
2020. okt. 6. 22:38
 30/37 anonim ***** válasza:
0%
Tudtommal nem neked kellene számolni érte. Amit teszek, legalább élvezettel teszem és nem aggódom azért, hogy "jaj, mi lesz a következménye". Mi? Max belehalok, na és? Senkinek nem fog fájni.
2020. okt. 6. 22:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!