Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert simogat oran?
Figyelt kérdés
Padtarsam aki fiu mindig simogatja a combom engem persze ez nem zavar mert iszonyatosan jo erzes ahogy csinalja. Viszont nem tudom miert van ez... Nem mertem tole meg kerdezni miert csinalja es mindig csak mosolyog ram olelessel koszon reggel, delutan is. Nagyon kedves velem mindig, kicsi kora ota ismerem.2020. szept. 25. 18:43
1/37 anonim válasza:
Tetszel neki, ez annyira egyértelmű hogy indokolni sem érdemes.
2/37 anonim válasza:
Azért simogatja a combodat, mert meg akar dugni.
3/37 anonim válasza:
Mennyire nagyon bírnék egy olyan lányt, aki imádja a simit / comb simit...
4/37 anonim válasza:
tetszel neki!(akár szeretet hiányos is lehet (mint én))
5/37 anonim válasza:
Egyértelmű ,hogy bejössz neki...ha te kedveled őt és el tudnál vele képzelni egy kapcsolatot akkor vágj bele😁
7/37 A kérdező kommentje:
kedves 6. kerdezo. nem ertem miert kell ezen annyira fenn akadni en dolgom en csak segitseget kertem nem kritizalast!
2020. szept. 25. 20:05
8/37 anonim válasza:
Persze beszélni kell vele arról hogy miért fogdossa a leányzó combját
9/37 anonim válasza:
Persze hogy tetszel neki beszéld meg vele. Amúgy meg nem világos hogy te fiú vagy e vagy lány😀
10/37 anonim válasza:
Szerintem aranyos bulikba nekem is szoktak
17l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!