Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért viselkedik így?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedik így?

Figyelt kérdés
Van egy lány akit már közel 3 hónapja ismertem meg, megismerkedtünk jól ment minden és egy két után meg azt mondta nagyon tetszem neki, azóta minden nap beszélgettünk, egész nap, de tényleg megállás nélkül,majdnem össze jöttünk de aztán történt valami, megpróbáltam a lehető legjobban bánni vele de valamit elrontottam és nem tudom mit, az utóbbi két hétben, amióta megkezdődött a suli (Romániában élek és itt szept 14.en kezdődött) nem ír, sohasem keres, mindig én keresem őt, hétvégén mindig írta hogy jó reggelt amint felkelt, de mostmár azt sem, mindig én írok neki de ő egyszer sem, folyton online de nem nyissa meg az üzenetem, teljesen megváltozott az utóbbi két hétben, mondván hogy nincs ideje írni, mert nem szeretne egy takarító nő lenni es ezért inkább tanul, snapen elég sokszor látom hogy kint van másokkal suli, esetleg megcsal? Már nem tetszem neki? Vagy mi lehet ennek az oka?
2020. szept. 24. 21:39
 1/6 A kérdező kommentje:
Kérlek normális válaszokat adjatok
2020. szept. 24. 21:41
 2/6 anonim ***** válasza:

Ez most tényleg sokminden lehet.

Én magamból kiindulva azt mondanám hogy valami olyat tettél amitől kiábrándult belőled.

Én ha tényleg annyira tetszik valaki, akkor egy percig nem birom ki hogy ne válaszoljak neki akkorsem ha ezernyi tanulnivalóm van, mindig csak a telefontbújom mikor ír.

Szerintem vagy megbántottad, vagy úgy viselkedtél ahogy nem kellett volna.. ezt igazából te tudod hogy mi tortent koztetek esetleg kerj bocsanatot ha olyat mondtal vagy tettel..

2020. szept. 24. 23:26
 3/6 anonim ***** válasza:

Elozo vagyok.

Vagy lett kozben valakije aki jobban bejott neki.

Ezekre tudnék tippelni

2020. szept. 24. 23:26
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen, úgy augusztus közepén akarta velem beszélni erről, megtetszett neki rajtam kívül egy másik fiú, akinek van barátnője, azt mondta hogy instan kikovetni és kilikeolja a képeit, de ez még mindig nem történt meg, azóta is követi és az elsők közt likeolja a képeit
2020. szept. 25. 00:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Más tetszik neki ez van😐
2020. szept. 25. 21:42
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát akkor jól gondoltam...
2020. szept. 25. 21:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!