Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit írjak neki?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Van egy fiú a suliból, aki nagyon de nagyon tetszik nekem. Már jó pár hete. És hát megfogadtam, hogy ráfogok írni...viszont azt nem tudom, hogy mit.

Nem szeretném, hogy túl nyomulós legyen, illetve egy sima ,,Szia, mizu?" se a legjobb szerintem, mivel csak látásból ismerem. Van valami ötletetek?

2020. szept. 18. 14:19
 1/5 anonim ***** válasza:
53%
Tudjuk hogy egy sima helló szia mizu uncsi de legalább bevált módszer bevált módszeren felesleges változtatni
2020. szept. 18. 14:54
 2/5 anonim ***** válasza:
67%
Mért nem mész oda hozzá? Ez lenne a legegyszerűbb, de amúgy meg írd mondjuk neki azt. Szia téged is tanít xy?, szerinted is jó fej/gyökér az a tanár ha így indítasz még témátok is lesz.
2020. szept. 18. 16:01
 3/5 anonim ***** válasza:
Küldd el neki ezt a kérdést ¯\_(ツ)_/🤙 innen is Üdv!
2020. szept. 18. 21:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Sulival kapcsolatban kitalalhatnal valami kerdest. Vagy ha esetleg koveted instan, es szokott posztolni storyba, akkor arra irhatnal valami ahhoz kapcsolodo kerdest, vagy ilyesmi. A szia mizu szerintem gaz, es olyankor hamar elhal a beszelgetes. :(
2020. szept. 20. 02:49
 5/5 anonim válasza:

Szia!

Én egy hónapja ugyanilyen gonddal küszködtem. Évfolyam társak vagyunk ezért csak hittanon vagyunk együtt, de ráírtam, hogy "Szia, hittanon melyik teremben vagyunk?". Azután jött minden magától és egy hete együtt vagyunk. Persze előtte is tetszett nekem és, mint kiderült én is tetszem neki régóta. Hátha neked is szerencséd van! Sok sikert!

17/l

2020. szept. 20. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!