Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit írjak rá?
Figyelt kérdés
Na szóval van egy jó srác aki ki tett instara egy képet egy jegeres uveggel
És azt írta oda hoyg szólj hozza
És most azon gondolkodom mit irjak
1 Elhoznad, bekeverem😜😂
2 nagyon szimpatikus darab az ot a kezedben😉😅
Melyik a jobb? Vagy mindkettő gáz? Meg nagyon kezdő vagyok ilyen téren úgyhoyg ne bantsatok! A sracot személyesen nem ismerem csak instán követjük egymast
2020. aug. 15. 23:43
1/4 A kérdező kommentje:
De egy városba lakunk
2/4 A kérdező kommentje:
És sok a közös ismerősünk
3/4 anonim válasza:
Hát én mindkettőn felhúztam a szemöldököm.
Az nem lenne jó, ha csak úgy privátban ráírnál és ott kezdenél el vele beszélgetni? Megkérdezheted tőle privátban hogy hol készítette a képet és a többi már jönne magától.
4/4 Stark2000 válasza:
Hát ha nem ismered személyesen nem tudom mennyi értelme lenne kommentelni, szerintem csóró azt se tudná mit reagáljon arra, hogy egy közel vadidegen ilyet ír a képéhez. :D Ha annyira akarsz hozzászólni valamit a képhez, inkább valami kérdéssel indítsd - had ne én találjam ki kérlek. Abból legalább el lehet indítani egy beszélgetést. Meg én lehet privátban írnék inkább, mint sem a kép alá. Ott még nagyobb eséllyel alakul ki beszélgetés. Kommentszekcióban nem fogtok 3-4 szónál többet váltani egymással, bármit is írsz, ezt garantálom neked.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!