Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit írjak neki? Fontos
Van egy lány, ismerem már több éve, látásból, soha nem beszéltem vele. Egy iskolába jártunk. Korábban, jó pár éve még be jelölt Facebook-on, tudomásom szerint akkor tetszettem neki. Viszont , nekem akkor volt barátnőm , így hát nem igazoltam neki vissza, iskolába viszont láttam, hogy folyamatosan néz, mikor ott voltam, akkor zavarba volt, de én akkor nem tudtam neki viszonozni úgymond. Viszont, nekem akkor is tetszett már, illetve még mindig. Pár hónapja ismerősök lettünk Facebook-on, én jelöltem be, vissza igazolzt, viszont azóta sem írtam rá, gondolkodom rajta, hogy mi tévő legyek.
Szerintetek mit kellene neki írnom? Öszintén írjam meg neki, vagy mivel, hogy kezdjem a beszélgetést? Szia, mizu az olyan furcsa.. Valami más kellene, na de mit?
Nem igen voltam még ilyen helyzetben, élőben jobban szeretek, de jelen helyzetben ő vele esélytelen , távolság miatt, stb..
Mit írjak neki, sablon Szia Mizu szövegen kívül? Írjam le neki, hogy mi a helyzet, vagy mit kellene? Fontos , segítséget elfogadok akár itt, akár üzenetben. Tudom, ez furcsán hangzik, de tényleg, nem tudom mi tévő legyek és mit írjak neki, ezért olyantól is várom a tippet tanácsot, aki csinált már ilyet.
Tehát, mit írjak neki? Szerintetek?
Ha tudtál várni egy hónapot a bejelölés óta, akkor azt az egy hetet is kivárhatod a suliig. :)
Igazából ott cseszted el, hogy nem mertél írni neki azonnal. Akkor sokkal könnyebb lett volna, hiszem most meg kell magyaráznod ezt az egy hónap töketlenked... izé, tétlenkedést! :)
Figyelem! Most írom a titkot! Azt írd, amire gondolsz!
Tudsz róla bármit is? Van valami hobbija, szereti a hawaii pizzát? Volt egy lila cipője? (Ez akkor nyerő, ha nincsen róla fénykép, mert emlékszel egy olyan részletre, amire talán kevesen.) FB-on mindenkiről vannak képek, sokkal egyszerűbb így írni, mint pl. egy társkeresőn.
(Régebben társkeresőztem és az volt módszerem, hogy elolvastam a lány írását, aztán néztem a képeit. Ha nem jött az ihlet, akkor lapoztam. Ha 2-3 nap után sem tudtam mit írni, akkor elengedtem. 90%-ban sikerült írni és többnyire válaszoltak is.
Segíti a kommunikáció beindítását, ha tudsz egy értelmes kérdést is írni! :)
Az igeközők írásának nézz utána!
Szia mizu nagyon gáz, szerencsére te is így gondolod. Írj rá, hogy emlékszel e rám, egy suliba jártunk, hogy telt a nyári szünet, várod e az iskolát...
Lehetőségeid milliók, csak ne félj és merj add saját magad és akkor nem lehet baj.
Drukkolok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!