Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy kell csókolózni? Praktikák?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kell csókolózni? Praktikák?

Figyelt kérdés
2020. szept. 15. 19:44
 1/8 anonim ***** válasza:
82%
Cuki vagy :D erre nincs praktika, ez osztonbol jon. A lenyeg hogy ne görcsölj rá, elsőre lehet fura lesz, de 2-3 alkalom mar ugy megy, mintha nem akkor kezdted volna :D ne legyel tul vad az elejen, meg ne nyelvesezz mert az gáz (elsonek), es ovatosan, ha vadabb is lesz a dolog, mert, ha a fog koccan az nem kellemes. De egyebkent lehet ra figyelni, es max "bocsi" es mehet tovabb a csók. Ha nyelvest is akarsz nem kell egybol lenyomni a torkara a nyelved csak finoman "jelezni" es, ha viszonozza, akkor lehet picit jobban :D de ezek tényleg olyan magatol ertetodoek akkor.
2020. szept. 15. 20:32
 2/8 A kérdező kommentje:
Rá görcsölni?!én?! Mi lesz majd? Mire számítsak? És ha elrontom?
2020. szept. 15. 21:48
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem kell tőle félni, így értem :D dehogy rontod el.
2020. szept. 15. 23:37
 4/8 A kérdező kommentje:
Amilyen ügyes vagyok😅😅
2020. szept. 16. 07:16
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Ha rám írsz, megtanitalak. ;)
2020. szept. 16. 09:51
 6/8 A kérdező kommentje:
Van barátom vele fogom elveszíteni a 'csók szüzességem'
2020. szept. 16. 14:17
 7/8 anonim válasza:
😂😂
2021. febr. 8. 18:47
 8/8 anonim válasza:
Én se próbáltam még, de szeretném...
2021. febr. 8. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!