Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nézte meg az insta sztorim? Érdekelhetem még esetleg?
Figyelt kérdés
Online chateltem egy fiúval, az insta sztorijaim mindig megnézte elég hamar. Viszont pár napja abbamaradt a dolog, nem igazán ír már, pedig jól elvoltunk. A tegnapi insta sztorim egész nap nem nézte meg pedig végig online volt és aktív mert képet tett fel meg sztorit. Viszont ma 23 óra múlva mégis megnézte. Tudom, hogy elég gyerekes a kérdés, de segítsetek. Ennyi idő után mért nezte meg a sztorim? Alkalma előbb is lett volna rá.2020. aug. 31. 13:34
2/3 anonim válasza:
Az ilyeneket miért veszed komolyan?
3/3 anonim válasza:
Ha bekövetsz valakit megnézi a napod amikor tudja.
Az átlag éves csapadékot sem két napnyi napsütés után mondják meg.
Lehet akkor volt ideje, de az is lehet első két nap foglakoztattad, de nem történt semmi, ő se lépett te se így ment másra. Az online chateléskor a beszélő partner váltása gyorsabb, mint személyesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!