Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez mit jelent?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez mit jelent?

Figyelt kérdés

Baratom nemreg mar kb szakitott velem csak azota nem tudtunk talalkozni es megbeszelni de azota nem beszelunk csak 1-2x mikor megkerdezi higy vagyok stb.

2 napja megint megkerdezte es mondta h hianyzok neki es csak besokallt azert mondta h hagyjuk de remeli megbeszeljuk majd.

Eleje ota viszont folyamatosan torli instarol kepeket es most 2 napja irta h hianyzok de azota is torolt (meg nem mindet)

Ezzel azt akarja h beijedjek h tenyleg vege es en is nyissak fele?

2020. ápr. 27. 21:05
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Biztos, hogy nem azt akarja, hogy beijedj és nyiss.

De ha jól értem nem lett kimondva konkrétan az, hogy szakítotok. Mindenképpen kérdezd meg tőle egyenesen, hogy ha akar valamit akkor miért törli a képeket? És utána megkapod a kérdésre a választ. Szerintem ő maga se tudja mit akar.

2020. ápr. 27. 21:12
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Ha "kb szakitott" , akkor kb meg sem történt, csak rossz napja volt.
2020. ápr. 27. 21:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!