Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire kínos újra bekövetni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire kínos újra bekövetni az exem?

Figyelt kérdés

Fél éve, hogy szakítottunk, mikor ez megtörtént letörölt és kikövetett engem minden social oldalról, a kikövetést később én is ‘viszonoztam’. Nem váltunk el akkoriban haragban, annak ellenére hogy nem vagyunk ismerősök a másik szülinapján felköszöntöttük egymást, váltottunk is pár szót. Azóta megbántam hogy én is kikövettem, mert ámbár nem érzek iránta semmi (ezért dobtam ki anno) mégis érdekel mi van vele, nem szeretnék tőle semmit, több, mint 5 éve ismerjük egymást, abból 3 évig voltunk együtt. Nem tudom így fél év eltelte után mennyire kínos visszakövetni. Nekem azóta lett egy új kapcsolatom.

És nem, tényleg nem érzek iránta semmit, csak érdeklődöm.

2020. ápr. 14. 23:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Az új kapcsolatodban szeretnéd visszakövetni az exed?
2020. ápr. 14. 23:48
 2/6 anonim válasza:
100%
Szerintem ne kővesd be
2020. ápr. 14. 23:50
 3/6 A kérdező kommentje:
Első válaszoló: Igen, van új kapcsolatom de azért érdekel mi van vele :(
2020. ápr. 15. 00:28
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Elég kínosnak mondanám, főleg hogy új kapcsolatban is vagy. Az ex az ex, arra koncentrálj akivel most vagy. Elég tiszteletlen lépés lenne felé egy ilyen húzás, az is sokat sejtet hogy ezen rágódsz ahelyett hogy rá figyelnél.

Abszolút semmi értelme annak amin kattogsz, főleg hogy új partnered van már. Úgy tűnik korai volt fél év után új kapcsolatba menni, hisz láthatóan még mindig az exeddel foglalkozol (mindegy hogy milyen megszűnt érzésekről írsz, ha a viselkedésed ellentétes).

2020. ápr. 15. 00:36
 5/6 anonim válasza:
60%
qrva gaz
2020. ápr. 15. 11:16
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
2020. ápr. 15. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!