Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány,párszor cseteltünk(insta) bekövettem,ő vissza,belájkolta a képeim,én is az övét. Na a lényeg az hogy miért álmodok vele olyanokat hogy itt van nálam és az ágyon ölelkezünk stb??
Figyelt kérdés
Van egy lány,párszor cseteltünk(insta) bekövettem,ő vissza,belájkolta a képeim,én is az övét.
Na a lényeg az hogy miért álmodok vele olyanokat hogy itt van nálam és az ágyon ölelkezünk stb?
2020. máj. 15. 23:57
1/10 anonim válasza:
Ohmm... Lehet, hogy vonzódsz hozzá?
2/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom,par szot beszeltunk:szia,mizu,,,,csak kepet lattam rola,elobe meg nem,nadoon is fent volt o is en is,be szivezett,en vissza sziveztem
2020. máj. 16. 00:23
3/10 anonim válasza:
Tudat alatt is vonzódhatsz hozzá.
De én is csak azt tudom mondani, mint az egyes.
4/10 anonim válasza:
Igen, az előzőekkel értek egyet. Velem is volt így, csak a fiú a sulimba járt, és mindennap találkoztunk
5/10 anonim válasza:
Az álom amúgy is egy tudatalatti dolog. Álmomban csókolóztam már olyan emberrel is, akit amúgy nem is bírok, aztán napokig nem tudtam hova tenni. Szóval bármi lehet.
6/10 A kérdező kommentje:
Ki irtam instan h valaki legsen a crush-om,es o meg (en) re szavazott,most mit csinaljak?
Nelli-nek hivjak
2020. máj. 16. 22:36
8/10 anonim válasza:
Nálad úgy megy a crusholás, hogy várod a jelentkezőket? :D Vagy ez csak valami burkolt célzás volt arra, hogy kinek tetszel?
9/10 anonim válasza:
lehet, hogy tetszik neked tudat alatt, én is csak ugyanazt tudom mondani, mint az 1-es és 3-as
ha van kint Instán képed magadról, akkor lehet te is bejössz a csajnak és azért szavazott a crushra
10/10 A kérdező kommentje:
Van kint igen,az osszeset be ❤️-te
2020. máj. 17. 20:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!