Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak a külső a lényeg igaz?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak a külső a lényeg igaz?

Figyelt kérdés
Én úgy gondolom, hogy a külső számít csak, ha nincs meg alap vonzás, akkor ott nagyon nem lehet semmi.. Aki mást mond az hazudik a világnak és magának is szerintem. TEgyük fel, hogy van egy srác, aki se nem nagyon ronda és se nem nagyon jóképű vagyis, akkor átlagos, nah ha az adott lány a belsejét tökéletesnek gondolja, akkor nem jönne össze ezzel a sráccal mert átlagos, szerintetek is így van??

2016. jún. 19. 10:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szerintünk szarul írsz, "se nem se nem". Ezt hol tanultad?
2016. jún. 19. 10:50
 2/13 A kérdező kommentje:
Látom a lényeg átment :(.. Elnézést mester! Amúgy meg sokkal rosszabbak is vannak az oldalon, de mindegy.
2016. jún. 19. 10:52
 3/13 anonim ***** válasza:
a külső alapján való megitélés tényleg igaz tini korban, és bizonyos felnőtteknél is, egy értelmes nő nemfog egyből rossz következtetést levonni.
2016. jún. 19. 10:56
 4/13 anonim ***** válasza:
71%
2-es te miről beszélsz XD "értelmes nő" :D.. Hol láttál te olyat?? :D
2016. jún. 19. 10:57
 5/13 anonim ***** válasza:

2. vagyok

még léteznek ne add fel a reményt, énis találtam eggyet.

2016. jún. 19. 10:58
 6/13 A kérdező kommentje:
Én vigyáznék 5-ös, mert az 1-es mindjárt szólni fog, hogy ezt írtad.. "eggyet"
2016. jún. 19. 11:00
 7/13 anonim ***** válasza:
akarom mondani egggggyet.
2016. jún. 19. 11:01
 8/13 anonim ***** válasza:

Nem csak az a fontos, de az az első inger, ami nélkül nem vagyunk kíváncsiak annyira a belsőre sem.

Szóval az első kapu, amin mindenki átmegy. Nem lehet bemenni egy házba anélkül, hogy kinyitnád a kaput.

És ha rohad a kilincs akkor tuti nem fogsz hozzányúlni.

2016. jún. 19. 11:10
 9/13 A kérdező kommentje:
De :D, berúgom az a kaput :D
2016. jún. 19. 11:12
 10/13 anonim ***** válasza:
a tiniknek valóban csak a külső számít, de aki egy kicsit is értelmes az még tini korában rájön, hogy ez így nem teljesen jó/igaz, sajnos vannak olyan felnőttek akik ezt máig nem látják be, pedig a helyes döntés az, ha csak a belső tulajdonságait nézzük egy embernek, sokáig azt hittem én is ilyen vagyok, és már felnőttem a feladathoz, de a célnak mindig az őszinte elfogadásnak kell lennie, hiszen csak ekkor lesz igazán felnőtt valaki :) 18/l
2016. jún. 19. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!