Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak a külső a lényeg igaz?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak a külső a lényeg igaz?

Figyelt kérdés
Én úgy gondolom, hogy a külső számít csak, ha nincs meg alap vonzás, akkor ott nagyon nem lehet semmi.. Aki mást mond az hazudik a világnak és magának is szerintem. TEgyük fel, hogy van egy srác, aki se nem nagyon ronda és se nem nagyon jóképű vagyis, akkor átlagos, nah ha az adott lány a belsejét tökéletesnek gondolja, akkor nem jönne össze ezzel a sráccal mert átlagos, szerintetek is így van??

2016. jún. 19. 10:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Minden korombelinek csak az a fontos és ki vannak akadva,ha nekem egy átlagos kinézetű fiú tetszik,mert az nem olyan hű de helyes.Én ezt nem tudom hova tenni.Nálam a belső sokkal fontosabb,mert mit érek én egy helyes,de üres fejű/bunkó sráccal?Semmit.És egy nem olyan helyes,de olyan sráccal,aki kedves velem és jól el vagyunk?Sokat.Szóval szerintem hülyeség a külső alapján ítélni,dehát kinek mi esik jól.
2016. jún. 19. 11:57
 12/13 anonim ***** válasza:

Én egy játékban ismertem meg egy fiút, beleszerettem, pedig fogalmam sem volt róla, hogy néz ki. Amikor megtudtam, nem csalódtam, és észrevettem, hogy van néhány külső tulajdonsága (pl. hosszú haj), amit addig megvetettem, de mára már nagyon bírom, valószínűleg miatta. :) De amúgy nem az a fajta, akin olvadoznak a lányok, nekem mégis tetszik.

Szóval nem, nem mindenkinél számít a külső.

2016. jún. 19. 18:47
 13/13 anonim ***** válasza:
+1 nyolcas
2016. jún. 20. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!