Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor mondhatja el magáról egy fiú, hogy vonzó a lányok körében?
Számomra egy picit taszító tud lenni, ha egy fiú ilyeneket mondd magáról. Az más, hogyha esetleg tudja magáról, viszont ha el is kezdi magáról terjeszteni, az szerintem pl már nem vonzó. (És gyakran mások körében már ellenszenvet is kiválthat.)
Ha vonzó vagy a lányok körében, akkor szerintem már 7-8 lánynak már bejöttél, de ez változó.
A lényeg, hogy senkinek se mondogass ilyeneket, hogy "én a lányok körében amúgy eléggé vonzó vagyok" stb.
17/L
Mennyien mosolyognak, szimpatizálnak veled. Azért elég feltűnő az ilyen és mások is látják, de tényleg nem kell terjeszteni. Az szánalmas.
Ha már a fiúk is ott csorgatnak a seggébe akkor biztosan vonzó lehet valaki :D
Bármikor elmondhatod, legfeljebb nem lesz igaz. :)
Amúgy sem jelent semmit sem.
Általánosban egy olyan srácot ugráltak körül, aki csak annyit tudott, hogy mert beszélni a lányokkal. Buta, gyenge, ügyetlen volt, tehát a srácok lenézték, ezért rágyúrt a csajozásra. 18 éves korára szerintem normális lány szóba sem állt vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!