Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor mondhatja el magáról...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor mondhatja el magáról egy fiú, hogy vonzó a lányok körében?

Figyelt kérdés
Ti mit gondoltok erről? Illetve szerintetek mi számít soknak ha mondjuk egy 18 éves fiú hány lánynak jött be? Csak kíváncsi vagyok és szerintem érdekes téma.:)) 18f
2020. aug. 31. 13:07
 1/5 A kérdező kommentje:
Kérlek írjátok kort és nemet is
2020. aug. 31. 13:08
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Számomra egy picit taszító tud lenni, ha egy fiú ilyeneket mondd magáról. Az más, hogyha esetleg tudja magáról, viszont ha el is kezdi magáról terjeszteni, az szerintem pl már nem vonzó. (És gyakran mások körében már ellenszenvet is kiválthat.)

Ha vonzó vagy a lányok körében, akkor szerintem már 7-8 lánynak már bejöttél, de ez változó.

A lényeg, hogy senkinek se mondogass ilyeneket, hogy "én a lányok körében amúgy eléggé vonzó vagyok" stb.

17/L

2020. aug. 31. 13:25
 3/5 A kérdező kommentje:
Teljesen egyet értek, a kérdés csak elméleti, nem azért tettem fel hogy utána ezzel vaganykodjak:))
2020. aug. 31. 14:21
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Mennyien mosolyognak, szimpatizálnak veled. Azért elég feltűnő az ilyen és mások is látják, de tényleg nem kell terjeszteni. Az szánalmas.

Ha már a fiúk is ott csorgatnak a seggébe akkor biztosan vonzó lehet valaki :D

2020. aug. 31. 14:40
 5/5 anonim ***** válasza:
81%

Bármikor elmondhatod, legfeljebb nem lesz igaz. :)

Amúgy sem jelent semmit sem.

Általánosban egy olyan srácot ugráltak körül, aki csak annyit tudott, hogy mert beszélni a lányokkal. Buta, gyenge, ügyetlen volt, tehát a srácok lenézték, ezért rágyúrt a csajozásra. 18 éves korára szerintem normális lány szóba sem állt vele.

2020. aug. 31. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!