Mikor mondhatja el az ember magáról biztosan, hogy pánikbeteg nem pedig valami szervi baja van? Az esetemben már ellehet? Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Április egyik reggelén felkelve 140-es pulzusra ébredtem. Hánytam aznap és ment a hasam. Utánna rendszeres volt a hírtelen rámjövő heves szívdobogás, mellkasi fájdalom, gyengeség érzet..stb. Mikor ez az eset megtörtént mindent elkövettem, hogy minnél hamarabb megcsináltassunk minden vizsgálatot: MR , EKG, meg mindenféle. Mondhatni anyagilag meg is gyötört ez minket. Tegnap előtt jött meg az utolsó eredmény az MR. teljesen negatív lett minden rendben a szívemmel. De akkor is már annyira elegem van. Az mikor ez történt szerintem az egyik legstresszesebb időszak volt az életemben és egyszerűen azóta nem vagyok az aki voltam. Elegem van a magas pulzusokból, a mellkasi fájdalmakból, a megmagyarázhatatlan félelmekből és az életből is. Minden tünetre felfigyelek és a legrosszabbra gondolok. Egyszerűen hihetetlen, hogy az emberi phsziché mire képes. Voltam phszichológusnál, kineziológusnál, szedek magne b6-ot de úgyérzem nem használnak. Más gyerek ennyi idősen élvezi a nyarat meg az életét én meg... Annyira utálom magamat , régen olyan boldog voltam, igaz mindig voltak stresszesebb időszakok az életemben de akkor is. Nagyon nem tudom már, hogy mit csináljak és mit kezdjek magammal. Sajnálom a szüleimet is már.2019. jún. 18. 23:54
1/2 anonim válasza:
Semmi szervi bajod, en ugyanigy jartam, egyik naprol a masikra. Ne add fel, jobb lesz!!
2/2 A kérdező kommentje:
Úgy érzem már nem bírok ezzel harcolni😭
2019. jún. 19. 11:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!