Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit tegyek... ?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek... ?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm és nagyon hosszú idő után találkozni fogunk ujjra és szeretnénk szexelni... Na de viszont az a baj hogy nekem fityma szűkületem van és elvileg úgy nem tudok szexelni... (szűz vagyok). Ha óvszert használok akkor azzal menni fog? Vagy mit tegyek? (nem orvoshoz nem megyek!!!!) Nagyon fontos ez!

2020. aug. 30. 00:14
 1/7 A kérdező kommentje:
Ui.: tudom, hogy van pár helyes írási hiba azt kérlek nézzétek el :)
2020. aug. 30. 00:15
 2/7 anonim ***** válasza:
91%

Kénytelen leszel orvoshoz menni, mert súlyos következményei lehetnek.

Az óvszer és a szűkület nincs összefüggésben.

2020. aug. 30. 00:41
 3/7 anonim ***** válasza:
63%
Ne menj orvoshoz! Ki lehet bírni szex nélkül azt a 70-80 évet.
2020. aug. 30. 00:46
 4/7 anonim ***** válasza:
91%

Menj orvoshoz.

Ő el fogja mondani, nem ciki. Hisz az a dolga, hogy egészséges legyél...

2020. aug. 30. 01:27
 5/7 anonim ***** válasza:
88%

Nekem is fitymaszűkületem van, bár már nem nagyon mert dolgoztam rajta (én se akartam orvoshoz menni) vannak rá módszerek hogy kitágítsd a fitymát (de ez nem egy 10 perces dolog) ezenkívül a gumit tudod használni nem visszahúzott fitymával is, kevésbé lesz élvezetes (de tovább fogsz pl tartani) de ha a szűkületed nem nagyon erős és olyan "majdnem" visszatudod húzni akkor 1) veszélyes mind gumival és anélkül mert visszahúzódhat ami fájhat és lehet nem tudod visszahúzni (elzárja a vért) és akkor kórház meg nyissz nyissz és jobb esetben csak a fitymád és nem az elhalt rész (nem ijesztgetésnek mondom, csak ez megtörténhet és jobb ha tudod)

másodikként akkor tornáztasd hogy átférjen, erre vannak online módszerek, nekem a szűkület 2 éve kb egy tű méretű lyuk volt, most már majdnem visszatudom húzni (lustán csináltam az elmúlt két évben szóval előbb is elérhettem volna a végét)

De egy orvos nem fogja ezt cikinek találni vagy bármi, ha attól tartasz mindenképp levágnák arra van opciód hogy nemet mondj(meg amúgy is nagyon ritkán szokták mondani hogy csak ez az egy mód van rá)

2020. aug. 30. 03:12
 6/7 anonim ***** válasza:
60%
Kb 100ezer forintos rutinműtét. Nem is igazán nevezhető műtétnek hétköznapi értelemben. Cserébe az egész életed megváltozik egyszer és mindenkorra. Pozitív irányban, természetesen.
2020. aug. 30. 03:42
 7/7 anonim válasza:
50%
Műtét nem fáj altatnak jobb lesz a szex nem fog fájni.
2020. okt. 30. 07:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!