Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik is meg nem is?
Figyelt kérdés
Miért van az hogy tetszik egy lány, de közben meg egyáltalán nem? Mi ez a fura érzés? Ilyet még sose éreztem. Megnézem a képét facebookon és egyáltalán nem jön be, aztán meg azon kapom magamat rá 10 percre hogy azt várom hogy megnézze a facebook storymat! Ez mi? Amikor találkozok vele akkor is nagyon hevesen ver a szivem, elkezdek dadogni előtte. De ha nem tetszik akkor miért tetszik mégis? :D2020. aug. 26. 13:11
11/22 A kérdező kommentje:
Ja meg tök fura hogy pl beszélünk egy társaságban amiben ő is benne van, mindenkire néz, de az én szemembe vagy rám sohasem. Mint ha nem merne rámnézni. Azért annyira ijesztő nem vagyok :D Meg olyan jókat röhögcsél más fiúkkal, olyan hangosan hogy még Budapest másik kerületében is hallják :D nagyon idegesítő esküszöm. Azért ültünk egymás mellett mert én bírtam amég nem láttam meg ezt a másik formáját amikor adja ezt a plázacicás "flegma vagyok mindenkivel" énjét. Nekem ez nem tetszik.
2020. szept. 16. 20:42
12/22 anonim 

válasza:

Figyu, a csajok ha egy pasi kegyeiben akarnák járni, akkor többféle képpen akarnak feltűnést kelteni. Ő így csinálja, de nem tudhatja, hogy ez számodra idegesítő-e. Járjatok, jöjjetek össze, hidd el, ennél jobb érzés nincs a világon. Ha együtt lennétek nem viselkedne így, mert akkor már megszerzett téged. ;)
13/22 A kérdező kommentje:
De miért nem jön oda hozzám, miért nem néz rám, meg ilyenek? Vár a csodára? Elvileg neki tetszek és nem fordítva! Akkor még meddig csinálja ezt a baromságot? Mire vár? nem lenne egyszerűbb odajönni hozzám és BESZÉLGETNI? vagy ez így megy náluk? Nem fogok kezdeményezni, főleg ezek után nem, ha ő akar tőlem valamit akkor majd rendesen szemtől szembe beszél velem.
2020. szept. 16. 20:53
14/22 anonim 

válasza:

Figyelj öreg, én most azért írok, hogy segítsek neked és nagyon örülnék ha végre valahára tudnék valakinek segíteni ilyen ügyben. És igen, a kérdésedre megvan a válasz: Mire vár?, arra, hogy odamenj és beszélj vele, ezekszerint félénk (és azért félénk előtted mert te igazán tetszel neki, nem ugy mint a többi fiu akikkel "flörtöl", hogy megszerezzen téged). A csajok ilyenek, lennék a helyedben, mert ez most elég izgalmas és heves szituáció. :)
15/22 A kérdező kommentje:
:DD mondjuk igen, elég izgalmas, de annyira mégsem, mert semmi sem történik, csak egész nap másokkal flörtöl xD szóval annyira mégsem izgalmas mint gondolod. Ja és ami kimaradt - köszi minden tippet, tanácsot amit eddig adtál :)
2020. szept. 16. 20:59
16/22 A kérdező kommentje:
Hmm kezdd összeállni a kép, akkor azért nem néz rám sosem? Bármelyik fiúval jól elbeszélget amúgy
2020. szept. 16. 21:01
17/22 anonim 

válasza:

Igazán nincs mit, számomra még az is izgalmas, hogy erről beszélhetek. Amúgy most én is egy ilyen helyzet kellős közepén vagyok, és mocsok izgalmas, érzékies, csodálatos. ISMÉTLEM: kö-ze-ledj fe-lé!!!
(pár tipp: légy mindig a közelében, ha kell érintsd meg, de mindig loholj a valagában. :)
18/22 anonim 

válasza:

Jól látod, kezded megérteni. Itt már csak rajtad áll. ;)
19/22 A kérdező kommentje:
Na tök jó, akkor párhuzamosan haladunk :D akkor "tartsuk a kapcsolatot" és meglátjuk hogy mi lesz :D
2020. szept. 16. 21:12
20/22 A kérdező kommentje:
Ha gondolod te is leírhatod a te szituációdat :)
2020. szept. 16. 21:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!