Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszik is meg nem is?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik is meg nem is?

Figyelt kérdés
Miért van az hogy tetszik egy lány, de közben meg egyáltalán nem? Mi ez a fura érzés? Ilyet még sose éreztem. Megnézem a képét facebookon és egyáltalán nem jön be, aztán meg azon kapom magamat rá 10 percre hogy azt várom hogy megnézze a facebook storymat! Ez mi? Amikor találkozok vele akkor is nagyon hevesen ver a szivem, elkezdek dadogni előtte. De ha nem tetszik akkor miért tetszik mégis? :D

2020. aug. 26. 13:11
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de mindenesetre ne kezdj el játszadozni vele a saját bizonytalanságod miatt! Legtöbb tini lány azért hiszi, hogy egy csomó fiú fck boy, mert simán a srácnak nem tiszták az érzései és akaratán kívül hűlyíti a csajt. Ilyen a tiniség.
2020. aug. 26. 13:13
 2/22 A kérdező kommentje:
Nem azt mondom hogy egyáltalán nem jön be, mert szép lány, de akkor sem vagyok érte odáig, sokszor nem is tetszik egyáltalán, valamikor meg azért igen
2020. aug. 26. 13:21
 3/22 anonim ***** válasza:
Van ilyen érzés, és én is most pont ilyet élek át. Nagyon furcsa érzés, mégis izgalmas, szép. Én azt mondom közeledj hozzá, de csak komolyan és határozottan, aztán majd eldől mi lesz a kapcsolatotokból.
2020. szept. 15. 17:18
 4/22 A kérdező kommentje:
Most szerintem játszadozik velem, elég idegesítő, direkt beszél más fiúkkal meg melléjük ül, de engem ezzel nem fog meghatni, azt nem tudja hogy ezzel nemhogy féltékeny, hanem mégegy mínusz pontot kap nálam. Ribinek fogom nézni és ennyi :D Néha furán gondolkodnak a nők. Mármint bocs, a férfiak is mielőtt sértődés lenne :)
2020. szept. 15. 19:26
 5/22 A kérdező kommentje:
Amúgy egy ritka nagy gyökérnek tartom, de a másikfelemnek meg valamiért tetszik amit nagyon nem értek hogy miért, és ez idegesít. Szerintem egy plázacica, állandóan nyomul mindenkihez.
2020. szept. 15. 19:35
 6/22 anonim ***** válasza:
Szerintem ki figyelt téged magának, és féltékennyé akar tenni, én azt javaslom, hogy közeledj hozzá rohamléptekben, légy határozott. Hagyd figyelmen kívűl ezt a lányos, hülye viselkedését. De ne várj sokáig, mert nem tudhatod mit veszítesz. :)
2020. szept. 16. 14:01
 7/22 A kérdező kommentje:
Engem nem féltékennyé tesz, hanem lassan úgy utálom mint a sz*rt sajnos :DD na mindegy ennek lőttek, a részemről legalábbis biztosan. Inkább érzem most egy nyomulós ribinek, aki minden fiúval kavar minthogy egy vonzó lánynak. Csak hát egy baj van. Rengeteg órán mellettem ül, sőt, egy faktot is választottunk, biológia faktra járunk mindketten, és így holnap 0. órában elvileg mellette kéne üljek, kicsi a terem, nincs nagyon hely. Mit csináljak? Nagyon utálom mostmár, biztos nem szólnék hozzá egy szót sem, de ha meg elülök mellőle, akkor meg rámszállna az egész lány banda.. nincs helyes döntés
2020. szept. 16. 19:33
 8/22 A kérdező kommentje:
Mármint elég feltűnő lenne hogy milyen pofákat vágnék neki, meg hogy nem szólnék hozzá, mert eddig relatíve sokat beszéltünk órán, meg viccelődtünk.
2020. szept. 16. 19:35
 9/22 anonim ***** válasza:
Most egy kicsit elveszetettem a fonalat, ha ennyire nem bírod, akkor miért ültél mellette? De szerintem ha már nem birod, akkor feleslegesen gondolkozol rajta, de mivel még mindig az eszedben járkál a csajszi, ezért azt mondom továbbra is hogy közeledj felé. Egy kapcsolatban megszelidülne melletted, hidd el. ;)
2020. szept. 16. 20:33
 10/22 anonim ***** válasza:
És nem tudja, hogy nálad milyen hatást, reakciót vált ki az, hogy ő "flörtölget" más fiúkkal. Ő úgy sejti, hogy féltékeny vagy, és ez tetszik neki, mert így érzi, hogy fontos neked. Itt tényleg az lenne a legjobb a neked is meg neki is, hogyha mély kapcsolatot ápolnátok. Itt az esély, ragadd meg.
2020. szept. 16. 20:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!