Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy egy csomó...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy egy csomó csúnya lány ismerősömnek szakítás után pár héttel új kapcsolata lesz, de nekem még soha nem volt?

Figyelt kérdés
Igaz, én fiú vagyok, de ezek a lány ismerőseim nagyon nem vonzóak, még is egy csomó párkapcsolatuk volt már. Nekem meg még soha nem volt. Az ilyeneknek mi a titkuk? 17F
2020. aug. 25. 10:57
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Az ilyen korai tini viszonyokat nem lehet normális kapcsolattal összehasonlítani.
2020. aug. 25. 11:02
 2/9 anonim ***** válasza:
92%

Mi az hogy csomó csúnya lány? Attól, hogy te csúnyának tartod őket, más nem. Lehet, hogy téged a lányok többsége tart csúnyának.

Meg tudod nem minden a külső.

2020. aug. 25. 11:28
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én sem nevezném rendes kapcsolatnak az ilyen tizenéves szerelmeket, bár azért vannak ott is rendes kapcsolatok is. Ilyen korban még bizonytalan az ember, egyik nap még ez tetszik neki másik nap meg az ellenkezője.
2020. aug. 25. 11:29
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan, ezek annyira nem is "igazi" kapcsolatok. Persze jó unaloműzőnek. Titka esetleg az lehet hogy élnek a lehetőséggel vagy direkt felszednek valakit ha az eléri az elvárásaik szintjét. Általában nem is tart sokáig egy ilyen....
2020. aug. 25. 12:09
 5/9 anonim ***** válasza:
82%
Ezek nem valódi kapcsolatok, ezek valóban csak unaloműzőek, és arra jók hogy megtanulja későbbre az ember mit is jelent neki egy másik ember.
2020. aug. 25. 12:11
 6/9 anonim ***** válasza:
52%
Nekik könnyű, majd rájössz. Ők bárkihez odamennek és már van is partnerük, neked meg kell dolgozni. Még egy csókért is. A többi meg nagyon sok időbe és pénzbe fog kerülni. Így működünk.
2020. aug. 26. 22:15
 7/9 A kérdező kommentje:
Fullos lányoknál így működik, de például egyik ismerősöm is egy kövér pattanásos lány, aki nem is szép, mégis olyan barátja van aki kb bármelyik lányt megkaphatná.
2020. aug. 27. 06:39
 8/9 anonim ***** válasza:
74%
Miért a külsőt nézed? Hiába kicsit teltebb és miteszeres, lehet, hogy ő sokkal többet tud adni annak a srácnak, mint a mai lányok 99%-a. Vagy ha neki egyébként is külsőre ilyen lányok tetszenek? Ha neked ilyen a felfogásod, hogy ha az egyik csúnya, nem érted hogy szedett fel egy amolyan párt, jobb is, ha nincs barátnőd.
2020. aug. 27. 07:17
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem csak a külső számít nekem, a lány aki most tetszik ő is egy full átlag kinézetű lány, inkább a személyisége fog meg. Ezt csak azért mondtam előbb, mert a mai világban az ilyen fiúk (az említett lány barátja) általában eléggé el vannak szállva maguktól, és szóba sem állnának olyan lányokkal, mint aki pl. a barátnője. De ha jól megvannak, nekem oké.
2020. aug. 27. 07:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!