Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgye azt mondják részegen mindenki igazat mond és őszinte. Szerintetek tényleg bejöttem-bejövök neki? Ha igen miért nem ír rám? Vagy ez az egész csak a részegség miatt volt?
Tegnap voltam egy buliban, ahol egy ismerősöm barátja (ő és az ismerősőm nincsenek együtt, csak baráti kapcsolat van köztük) is ott volt. A fiú mikor a buli elején találkoztunk már ivott, de azért még tudta, hol van. Bemutatkoztunk egymásnak meg ilyenek. A buli közben sokszor odajött hozzám, mögém állt, megfogta a vállam, átkarolt,sokszór -úgymond- hozzám simult, mikor egy csomó hely lett volna még és nem kelett nyomorogni, viszont más lányokat úgyszint ölelgetett.Aztán mikor már egy idelye táncoltunk, nevettünk stb. és ő azért már jócskán beivott, odajött az egyik haverjával hozzám. Súgott neki valamit a fiú, majd a haverja odajött és közölte velem, hogy bejövök az ismerősöm barátjának. A dologra nem tudtam hogy reagálni, csak álltam és mosolyogtam, aztán az ismerősöm odament a fiúhoz, és mondta neki, hogy ne nyomuljon rám, meg ilyenek. A fiú bocsánatot kért, majd ment tovább táncolni. Utánna még volt néhány vállmegfogás (és egyszer a fenekemet is megfogta...) és néha-néha összeakadt a tekintetünk meg ilyenek, viszont kesőbb egy másik lánnyal táncolt és hevesen csókolózott. Engem a fiú már mikor a buli elején találkoztunk, megtetszett( kedves volt, jófej, helyes) és elég csalódott voltam, hogy más lánnyal van...az az féltékeny voltam. A buli végén a srác már el sem köszönt. Mikor én is haza értem, reméltem legalább facebookon vagy instagrammon bejelöl majd, viszont sajnos nem így lett.
-És most jön a kérdés-
Úgye azt mondják részgen mindenki igazat mond és őszinte. Szerintetek tényleg bejöttem-bejövök neki? Ha igen miért nem ír rám? Vagy ez az egész csak a részegség miatt volt?e azt mondják, hogy ittassan mindenki őszinte. - Érdekelne a véleményetek-tanácsotok és miegymás-
Előre is köszönöm a válaszokat! (helyesírási hibákért bocsánatot kérek!)
+Kérdés:
Szerintetek bejelöljem közösségi oldalon? Nem lenne furcs?
A fiú kanos volt, ezért amíg nem volt jobb zsákmány, addig rád akaszkodott. Amint lett, jött a következő. Semmi komolyat nem akart, ahogy attól a lánytól sem akivel aztán smárolt. Valamennyire lehet bejöttél neki, de volt más, aki jobban tetszett számára.
Az alkohol csak a gátlásokat oldja, hülyeség hogy mindenki őszinte lesz tőle. Ha így lenne, akkor ezt a "csodaszert" használnák minden bűnesetnél, ahol a nyomozóknak információra van szüksége. :)
Hat akkor lehet hogy én vagyok a kivétel hogy részegen nem az igazat mondom hanem össze vissza beszélek🤔. Én elhitettem egy egész kocsmával hogy CIA ügynök vagyok... Azóta nem biznak bennem😭😭
Nah de szerintem hagyd a fiút. Mindenkire nyomult, gondolom csak szexre kelletél volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!