Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet ennek a csóknak jelentősége? 17/f
Az a helyzet hogy tegnap átjött a legjobb barátom (szintén 17/f), este meg éjjel Fifaztunk, közben iszogattunk és szép lassan berúgtunk. Aztán amikor már elég részegek voltunk felmerült egy olyan hogy mi lenne ha csókolóznánk de nem szerelemből, csak úgy kiváncsiságból hogy milyen. Megcsókolt aztán én visszacsókoltam, utána pedig mintha mise történt volna elkezdtünk filmet nézni. Reggel felkeltünk, kajáltunk majd ő hazament, de még megbeszéltúk hogy este nála fifázás meg filmezés?
Szerintem meg szerinte sem volt jelentősége ennek a csóknak. Ti mit gondoltok?
Melegek vagytok :)
Vagy biszexuálisok.
Nem tudom elképzelni hogy ennél többet csináljak egy fiúval (szerintem ezt sem csinálnám többet), csak úgy ki akartuk próbálni. Mellesleg szerintem a barátnőm megölne ha megtudná hogy csókon kívül mást is csináltunk volna.
Szerintem nem vagyunk melegek, csak kiváncsiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!