Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek van nagyobb jelentősége egy kapcsolatban? A csóknak vagy az ölelésnek?
Csak kíváncsi vagyok rá :)
Ha leírod, írd oda légyszives a:
-nemed
-korod
-és hogy párkapcsolatban vagy-e és hogy mióta :)
Előre is köszi! :D
Fiú
17
nem élek párkapcsban de éltem sokban már
Mindkettő nagyon fontos: az ölelés az érzelmi, a lelki kötődés egyik fontos tette
a Csók a lélek és a testiség szoros kötelékét is magában hordozza
Szóval mindekttőből csak sokat :)
fiu
17
7 hónapja van barátnőm.
sztem az ölelés, az nekem sokkal jobban esik, mint a csók, több jelentőséget tulajdonítok ennek, csókolózni nem is igazán láttak még minket, pedig azt is szoktunk. (az is fontos...)
Lány
21
párkapcsolatban vagyok már több mint 3 éve
Szerintem az ölelés sokkal jobban kifejezi azt, hogy mennyire szereted a párod...
14
lány
8 hónapja élek párkapcsolatban:P
Igazából nem tudom...az ölelésben talán azt lehet érezni mennyire kötődik hozzád az a vki, mennyire nem akar elveszíteni, elengedni... a csókkal meg sztem azt lehet kifejezni h mennyire megőrülsz a másikért és annyira imádod h szinte felfalnád annyira kívánod:D
17.lány.
20 hónapja van barátom. sztem ölelés,mert az megnyugtató és számomra bensőséges dolog. persze a csók is fontos,de az számomra amolyan intim dolog,szóval minket csókolózni nem lehet látni mások előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!