Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csóknak mekkora a jelentősége?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csóknak mekkora a jelentősége?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy elég válogatós vagyok férfiak terén, viszont most megismerkedtem valakivel, aki minden szempontból szimpatikus. Na de ma csókolóztunk, és hát.....elég rendesen kiábrándító volt a dolog. Valahogy egyáltalán nem tetszett. Ennek ti mekkora jelentőséget tulajdonítanátok? Hagyjam a francba?

2012. máj. 23. 20:58
1 2
 1/11 anonim válasza:
58%
szerintem fontos a csók! ha komolyabban akarsz valamit akkor hagyd ott mert szerintem a csók sokat meghatároz és ha azt nem élvezed akkor nem leszel soha tökéletesen boldog..
2012. máj. 23. 21:00
 2/11 anonim ***** válasza:
62%

Lehet még próbálkozni azért, lehet, hogy a következő sokkal jobb lesz.

Ha viszont tartósan lesz ez a helyzet, akkor lehet hogy a szex sem lesz jó vele.

2012. máj. 23. 21:07
 3/11 anonim ***** válasza:
89%
Van jelentősége. Én a mai napig megborzongok egy tavalyelőtti csók miatt, pedig az illető azóta már el is felejtette szerintem :(((
2012. máj. 23. 21:07
 4/11 anonim ***** válasza:
40%
én hagynám egyböl,mert sztem az első csók sorsdöntő,de ha már eleve rossz volt megette a fene!
2012. máj. 23. 21:15
 5/11 anonim ***** válasza:
Én imádom a párom, de ha az első csók kiábrándító lett volna, tuti nem mentem volna bele egy kapcsolatba. A nemi vágy nagyon fontos egy kapcsolatban, ha már a csóktól is kiráz a hideg, hát... Nem jó előjel, az biztos. Próbálkozz még kicsit, ha egyébként olyan jó vele, de ha nem megy, ne erőltesd szerintem.
2012. máj. 23. 21:15
 6/11 anonim válasza:
43%
Nagyon fontos a csók nekem legalább is olyan fontos mint a sex! Ha a csók nem jó nem fog működni a dolog ugyan ugy mint mikor nem jó a sex!
2012. máj. 23. 21:17
 7/11 anonim ***** válasza:

Én meg tudtam beszélni párommal.

Kicsit fogazott vagy nem is tudom mi volt már, rég volt nagyon, rávezettem a dolgokra.

Lehet kellemetlen volt neki, de szerintem alap dolog, hogy bármit meg tudjunk beszélni.

2012. máj. 23. 21:22
 8/11 A kérdező kommentje:
de kár:((( de amúgy érdekes, mert a vágy az megvolt. szóval előtte is meg utána is totál beindultam tőle, csak vhogy csók közben voltam úgy, hogy "ez mi"..
2012. máj. 23. 21:22
 9/11 anonim ***** válasza:
Én is így voltam az első csókkal a férjemmel, ő 16 volt :D Akkor eldöntöttem, sosem csókol meg többet... aztán mikor az oltár előtt megkaptam az első házas csókot, eszembe jutott :) Akkor persze már sokkal jobb volt :P
2012. máj. 23. 21:27
 10/11 anonim ***** válasza:
55%
Egyszer csókolóztam egy sráccal, aki az óramutató járásával megegyezően körbe-körbe járatta a nyelvét. Semmi spontaneitás, hiába próbáltam valamit kavircolni én is, de nem tudtam semmit, olyan erősen csapkodott. Mindeközben csak arra tudtam gondolni, hogy egy helikopter is pont így érezheti magát egy randin.
2012. máj. 23. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!