Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire gáz manapság 17 éves...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz manapság 17 éves lányként szűznek lenni?

Figyelt kérdés

Állandóan hüledezek a 13-14 éves lányokon akik azzal dicsekednek hogy kivel feküdtek le... Nekem még csak barátom sem volt soha :D Soha nem is csókolóztam, tulajdonképpen nulla tapasztalatom van, és ezért parázok is állandóan.

Az osztálytársaim is állandóan mesélik hogy kikkel feküdtek le, meg ilyenek. (Pedig amúgy úgy gondolom hogy agyilag jóval érettebb vagyok náluk :D)

Nem mintha aggódnék hogy kilógok a sorból, jön majd aminek jönnie kell, csak azért néha amikor ilyenre terelődik a szó kicsit rosszul érzem magam.

Egyébként még egy kérdést beszúrnék ide, ez mindig is érdekelt, hogy a fiúk vajon cikinek tartják a lányt hogy ennyi idősen még szűz? Mármint ez úgymond dicsőség lehet, hogy elveszed valaki szüzességét, vagy full gáz az egész? :D

2020. aug. 19. 00:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem gáz. Én járnék szűz lánnyal.
2020. aug. 19. 10:03
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem cink szűznek lenni. Viszont nem tartanám "dicsőségnek" ha együtt lennénk, inkább jó dolognak, hogy ennyire megbízol bennem és szeretsz.
2020. aug. 19. 10:07
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne gáz ? Versenyfutásról van szó ?
2020. aug. 19. 10:29
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos, hogy igazat mondanak azok a lányok vagy némelyik biztos, hogy nem. Utána jártál, hogy valóban elvesztették? Megvizsgáltak őket? Te is azon gondolkozol, hogy ciki vagy nem. Hát a másik cikinek érzi és blöfföl, nem? Tudod hogy nem? Ha annyi őszinte ember lenne a földön....
2020. aug. 19. 10:46
 15/19 anonim válasza:
100%

A probléma forrása elsősorban nem az, hogy a lányok korán/korábban élnek szexuális életet, hanem az, hogy felelőtlenül teszik, testileg hamarabb érnek mostanában a lányok, viszont értelmileg vannak egyéni (nagy) eltérések, nem ismerik a saját testüket, vagy a fogamzásgátlást.

Sokszor találkozom 14-16 éves lányokkal a szülészeten, akik várandósság miatt meresik fel a szakrendelést.

Érezni fogod, hogy mikor állsz készen rá! Illetve az intimitás csak Rád tartotik, és a párodra. Nem más véleményére kell építeni,nincs olyan, hogy gáz.

2020. aug. 19. 11:49
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
18 vagyok és én is szűz, személy szerint engem nem zavar a dolog különösebben. Sokszor viszont kellemetlen mikor kérdezgetik gúnyosan, hogy te még soha nem töcsköltél vagy hogy, szüzikének szólít pár fiú haver, stb... Olyankor általában mindíg helyrerakom őket, mert általában ezeket olyan lányok mondják akiken át ment egy kisváros, vagy olyan fiúk akik csak szexre használják a lányokat. Ezzel szemben ugyanúgy megkapom azt is mikor megtudja valaki, hogy még nem voltam senkivel, hogy legyek büszke, ne siessem el. Egyébként az emberek többsége engem is egy riba*cnak titulál, az álltítólagos "vad,bulis" viselkedésem miatt.
2020. aug. 19. 18:25
 17/19 anonim válasza:
100%

Egyáltalán nem gáz, Én 20 éves vagyok és szűz.

Volt egy férfi a múltban aki csúnyán viselkedett velem,azóta szerelem nem létezik számomra.

Nagy árat fizettem, amiért odaadtam a szívem, és úgy vélem hogy az a férfi jöhet szóba nálam, aki hajlandó hasonlóan nagy árat fizetni értem.

Persze, neked teljesen más az életed, ezzel csak azt szeretném mondani, hogy ne add oda akárkinek, alaposan gondold át, ismerd meg az illetőt és aztán dönts. Helyesen!!

2020. aug. 20. 00:17
 18/19 anonim ***** válasza:
0%

#17, áldhatja a sorsot, akivel nem hoz össze téged.

"volt egy férfi" és szernted akkor minden férf olxan és szenvedjen. Te beteg vagy.

"hasonlóan nagy árat fizetni értem" Továbbra is csak azt tudom mondani, hogy te beteg vagy.

2020. aug. 20. 11:28
 19/19 anonim ***** válasza:

Közel 21 évesen veszítettem el a szüzességem. Én is aggódtam stb, már nagyon túl akartam lenni rajta. Semmi nem változott. Az élet ugyanolyan az első szex előtt és után is. A barátomat nem zavarta, mondjuk nem is őrült neki különösebben.

Ilyen korban már úgy voltam vele, hogy felesleges várni, meg nem ajándék a szüzesség, de egyáltalán nem is volt élvezetes. Szóval lelkileg meg mentálisan is meg kell érni és lehet, hogy valakinek ez sikerül 14 évesen, van akinek pedig 25 évesen sem. Ez van: különbözőek vagyunk.

32N

2020. aug. 26. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!