Mit gondoltok, ciki-e manapság egy 17 éves lánynak (nekem) rollerral járni? Mostanában vettem egyet, és szerintem nagyon ott van.
Semmi gond nincs ezzel szerintem. Én is szoktam rollerezni az utcában ha olyanom van, letojom ki mit gondol xD
25/L
Szerintem nagyon vidám csaj vagy, így simán bevállanám én is. :D Vagyis be is fogom, jövőre barátnőmmel veszünk magunknak két rollert. :)
L/18
A sulim környékén van, hogy roller mellett egykerekűvel vonulnak egyesek. Miért lenne ciki?
Az sem volt ciki, amikor egy harminc éves fazon hajtotta magát, egy másik meg görkorcsolyával "tépett".
Érezd jól magad, te írtad, hogy gyorsabb így és szereted - és ez a lényeg. Mások le vannak tojva. ;)
Nagyon zsírság, én is azzal akarok suliba járni, mert könnyen elérném vele a buszt, és ha messzebbre megyek, simán felszállhatok vele a buszra meg a metróra. Annyi a hátrány, hogy a macskakövön nagyon ráz :D
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!