Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz manapság 17 éves lányként szűznek lenni?
Állandóan hüledezek a 13-14 éves lányokon akik azzal dicsekednek hogy kivel feküdtek le... Nekem még csak barátom sem volt soha :D Soha nem is csókolóztam, tulajdonképpen nulla tapasztalatom van, és ezért parázok is állandóan.
Az osztálytársaim is állandóan mesélik hogy kikkel feküdtek le, meg ilyenek. (Pedig amúgy úgy gondolom hogy agyilag jóval érettebb vagyok náluk :D)
Nem mintha aggódnék hogy kilógok a sorból, jön majd aminek jönnie kell, csak azért néha amikor ilyenre terelődik a szó kicsit rosszul érzem magam.
Egyébként még egy kérdést beszúrnék ide, ez mindig is érdekelt, hogy a fiúk vajon cikinek tartják a lányt hogy ennyi idősen még szűz? Mármint ez úgymond dicsőség lehet, hogy elveszed valaki szüzességét, vagy full gáz az egész? :D
Na ott is van a kulcsmondat: agyilag érettebb vagy.
Ne tartsd gáznak azt, amit a gyengébb képességűek erénynek, és akkor jól fogsz boldogulni az életben.
És nehogy még rosszul is érezd magad (mert az inkább gáz).
Sok sikert!
Szomoru hogy ez megy az osztályodban,sajnálom őket, hogy nekik ez a legfontosabb xd
Egyáltalán nem gáz, velem ugyanez van, en inkabb büszke vagyok rá, nem adom könnyen magam, mert minek?
17/l
Engem speciel jobban vonz egy olyan lány aki szűz, mint egy olyan akin esetleg már többen átmentek, úgyhogy emiatt nem kell aggódnod. :)
17/F
Lehet le fogtok pontozni, de szerintem nem tőlünk függ, hogy gáz vagy sem, mert mi mondhatjuk, hogy nem, ha a nagy Ő (aki éppen tetszik) az annak veszi. De hidd el megtalálod azt aki még örülni is fog, hogy az vagy, különleges.. 😌
Tehát így a végére odatenném, hogy egyébként szerintem sem gáz. 😌
16/L (szűz😁)
Inkább az a gáz, hogy az előző 100 ugyanilyen jellegű kérdésből nem voltál képes rájönni, hogy nincs olyan, hogy x ideig el kell veszíteni a szüzességet, mert utána ciki.
Te is tudod, hogy normális szűznek lenni ilyenkor. És az értelmiségi szint nem abban mutatkozik meg, hogy ki milyen fiatalon szexelt vagy nem szexelt. Inkább a gátlástalanság-gátlásosság, kíváncsíság a mérvadó, illetve az érzelmi intelligencia fejlettsége (pl nehéz ebben a korban jó hosszútávú kapcsolatot kialakítani).
Ettől függetlenül lehetsz bizonyos dolgokban "értelmesebb", mint a kortársaid, de ilyenekkel nem menőzünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!