Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit írjak ha véleményt kér az exem instagrammon?
Figyelt kérdés
Osztálytársak vagyunk, régebben jóvá vagyunk , de amióta szakítottam vele már nem beszélünk2020. aug. 10. 15:56
1/10 anonim válasza:
Miről kér véleményt?
Hogy kér véleményt, ha már nem beszéltek?
"régebben jóvá vagyunk" Ez mit is jelent pontosan? Nem értem..
2/10 A kérdező kommentje:
Bocsánat rosszul írtam, siettem
Régebben, mielőtt összejöttünk volna akkor elég jóban voltunk, de szakítottam vele azóta nem is beszélünk már
Nem tudom miért kér véleményt én se
2020. aug. 10. 16:09
4/10 A kérdező kommentje:
Nem szeretném ez miatt
Amúgy letiltott facen, messengeren is csak instán nem
2020. aug. 10. 16:14
6/10 anonim válasza:
Nem kell neki semmit írni, vége van már a kapcsolatnak.
7/10 anonim válasza:
én a helyedben nem reagálnék rá
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2020. aug. 10. 17:22
9/10 anonim válasza:
Szerintem ignoráld, vagy írj annyit, hogy régebben jóban voltatok, de mostanában nem beszéltek.
10/10 anonim válasza:
Szerintem írd le nyugodtan, hogy örülsz, hogy már semmi köze hozzád.
Ennyi, screenshot a haveroknak, aztán tiltás.
Valószínűleg ki akar tolni veled meg utoljára valahogy, ne engedd. Ez elég magas labda
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!