Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én vagyok ilyen zárkózott...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én vagyok ilyen zárkózott a szüleimmel lány témában?

Figyelt kérdés
Gimnazista srac vagyok, nem vagyok nagy nőcsávász, de azert szoktam lanyokal beszelgetni. Oseim neha feldobnak olyan temat, hogy pl ki tetszik nekem v kivel jarok, ilyesmik. Ilyenkor ravagom, hogy nem jarok senkivel (ami egyebkent igaz is), viszont ilyenkor remegek, es tok kinosan erzem magam. Masok elott teljesen nyiltan tudok beszelni ilyenekrol, viszont ha tudom, hogy a szuleim hallhatjak amit mondok, teljesen bezarkozom ilyen teren. Tudnatok segiteni, hogy valtoztathatnek ezen? Nagyon gaz szerintetek?
2020. aug. 10. 00:03
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Pár dolgot jó lenne tudni előtte.

Mennyire jó a kapcsolatotok?

Ezen kívül bármiről nyíltan tudtok beszélni?

Szóltak le a szüleid ilyen dolgok miatt, vagy volt bármi hasonló negatív élményed velük?

2020. aug. 10. 01:09
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Amikor ismerkedtem a barátommal (utólag kiderült) hogy ő is ilyen volt. Hetek óta randiztunk és sose mondta a szüleinek, hogy hova megy meg kivel. Emiatt gondolom akaratán kívül, de az anyukája pikkelt rám egy darabig még akkor is, mikor bemutatott minket egymásnak.

Nem kell egyébként minden lányügyet megosztani velük, csak esetleg a komolyabbat. Pl ha alakul valakivel, akkor annyit mondasz ha elmész otthonról, hogy randira megyek egy lánnyal, vagy elmegyek kávézni egy lánnyal. Ha nem olyan jó a kapcsolatotok a szüleid úgysem fognak kérdezgetni, vagy lehet hogy utána rákérdeznek hogy hogy alakult.

2020. aug. 10. 07:02
 3/5 anonim ***** válasza:
77%
Nekem nagyon nagyon jó a kapcsolatom a szüleimmel de én rettegek bármilyen emberi kapcsolatot megosztani velük. Nem tudom miért, de utálom. Anyummal beszéltem erről és ő tök szomorú emiatt, próbálok is beszélgetni velük erről, de görcsbe rándul a gyomrom és nem tudom miért. Nem egyedi esett a tied. 18 évesen ha randira megyek is csak annyit mondok, hogy egy barátommal találkozok, mert félek és marha rossz érzés. Természetesen ha valami olyan van, hogy alakul valakinél, esetleg össze is jöttünk, vagy a legjobb barátommal (akit ismer) összevesztünk elmondom, de ennél többet nem akarok és megöl ez az érzés, hogy nem akarok :(
2020. aug. 10. 07:11
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanez, haverokkal simán lehet beszélni ki tetszik, mi, hogy van. Szúlőkkel tényleg más, ha fel is jön a téma én is zavarba jövök. Én úgy vagyok, higy amíg nem komoly egy kapcsolat addig, nem feltétlen kell tudni róla, ha már kialakult vagy alakulóba van akkor igen. De most el tudom képzelni, na megyek randira mert tetszik egy lány, oké nagyon jó. Legközelebb is találkozó. Pár találka után mégse lesz semmi. Itthon mi az első kérdés, na mi lett, miert nem lett semmi?! Engem ez egy picit zavarna, nyílván nem volt még ilyen, de el tudom képzelni pár szülő felől.

Szerintem ez valamennyire normális.

2020. aug. 10. 08:16
 5/5 anonim ***** válasza:
46%
Egy normális kamaszgyerek nem beszél erről a szüleivel.
2020. aug. 10. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!